Meizu 17 & 17 Pro: Έρχεται αναβάθμιση που θα κάνει τις οθόνες να “τρέχουν” στα 120Hz!

12 Μαΐου, 2020

Τα «ολόφρεσκα» Meizu 17 και Meizu 17 Pro είναι δύο εντυπωσιακές προτάσεις με άριστο επίπεδο εξοπλισμού, αλλά όπως φαίνεται δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη όλα τους τα «όπλα».

Είναι γνωστό ότι τα νέα Meizu είναι εξοπλισμένα με πολύ καλές οθόνες που τρέχουν στα 90Hz ενώ έχουν και 180Hz touch sampling. Όσο υψηλά και αν είναι τα νούμερα αυτά ο ανταγωνισμός – λέγε με OnePlus 8 Pro- τα έχει ήδη ξεπεράσει ανεβάζοντας την ταχύτητα στα 120Hz.

Η Meizu όμως δεν είναι πει την τελευταία της λέξη καθώς τώρα μαθαίνουμε ότι οι δύο νέες της συσκευές θα αποκτήσουν 120Hz refresh rate μέσω αναβάθμισης, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι εξαρχής οι οθόνες αυτές περνούσαν τις απαραίτητες προδιαγραφές.
Γιατί δεν λανσαρίστηκαν από την αρχή στα 120Hz; Ίσως για λόγους αυτονομίας της μπαταρίας, ή μπορεί ακόμη και να μην ήταν έτοιμη κάποια αναβάθμιση από της κατασκευάστρια εταιρεία της οθόνης.

Όπως και να έχει η δυνατότητα αυτή είναι καλοδεχούμενη, και σίγουρα όλοι οι κάτοχοι των Meizu 17 και 17 Pro θα εκτιμήσουν την «ρευστή» απόκριση που προσφέρει ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης.