Huawei P50: Οι πρώτες εικόνες δείχνουν ότι για άλλη μια φορά η Huawei επιλέγει την μοναδική σχεδίαση στις κάμερες!

11 Μαρτίου, 2021

Οι πρώτες διαρροές-πληροφορίες για το νέο φωτογραφικό κινητό της Huawei P50 ξεκίνησαν ήδη από τον Δεκέμβρη. Φυσικά η μοναδική πληροφορία που έγινε γνωστή ήταν ότι η Huawei θα αφήσει το pill shaped notch και θα πάει στο κλασικό μικρό notch στο κέντρο της οθόνης.


Τώρα ο γνωστός @OnLeaks ανέβασε φωτογραφίες οι οποίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και αποκαλύπτουν αρκετά στοιχεία για την σχεδίαση του επερχόμενου P50.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν το P50 θα έχει οθόνη 6,6 ιντσών με ελαφρώς κυρτές πλευρές, ενώ αυτό που θα την κάνει να ξεχωρίζει είναι τα σχεδόν μηδαμινά πλαίσια γύρω της. Δεν γνωρίζουμε τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά κάτι μας λέει ότι η οθόνη θα τρέχει στα 120Hz και η ανάλυσή της θα είναι QHD+.


Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του @OnLeaks το νέο κινητό θα έχει διπλά ηχεία τα οποία θα βρίσκονται κρυμμένα μέσα στο πλαίσιο της συσκευής.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά βλέπουμε την σχεδίαση του module της κύριας κάμερας. Με τα περισσότερα κινητά να υιοθετούν πάνω κάτω την ίδια σχεδίαση, το ωοειδές module που βλέπουμε στην εικόνα αυτή είναι απλά μοναδικό. Σίγουρα δεν είναι για όλα τα γούστα, αλλά χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι η Huawei συνεχίζει να τολμά και να μην αντιγράφει τον ανταγωνισμό.


Επίσης περίεργο είναι και το ότι υπάρχουν δύο μεγάλες εγκοπές για τις κάμερες, κάτι που ίσως δηλώνει ότι τουλάχιστον στην μια από αυτές θα βρίσκεται ο τεράστιος αισθητήρας της Sony IMX800 για τον οποίο σας έχουμε ήδη γράψει ΕΔΩ.
Δυστυχώς περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν, οπότε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να ανοίξουν οι «κάνουλες» της παράνομης πληροφόρησης!