Realme 8 Pro What’s in the Box & Specs video: Κάμερα 108MP, οθόνη Super AMOLED και απίστευτα χαμηλή τιμή

8 Απριλίου, 2021

Η Realme συνεχίζει την επίθεσή της στην μεσαία κατηγορία, και παρουσιάζει το φανταστικό Realme 8 Pro, ένα κινητό που μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη για τις δυνατότητες των προσιτών κινητών.

Το Realme 8 Pro είναι εξοπλισμένο με μια φανταστική οθόνη Super AMOLED 6,4 ιντσών η οποία έχει άριστη φωτεινότητα και εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης.

Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 720G ο οποίος συνοδεύεται από 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Το κινητό φυσικά είναι σβέλτο και δεν προβληματίζει σε καθημερινή χρήση ενώ σε αυτό βοηθάει ιδιαίτερα και το πολύ καλό και ελαφρύ Realme UI.

Το μεγάλο όπλο όμως του Realme 8 Pro είναι η κύρια κάμερα με τον απίθανο αισθητήρα των 108MP η οποία μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με λεπτομέρεια, όμορφα χρώματα και μεγάλο δυναμικό εύρος. Τον κύριο αισθητήρα συνοδεύει μια υπέρ ευρυγώνια κάμερα των 8MP, μια κάμερα 2MP για κοντινές λήψεις macro και ένας αισθητήρας βάθους για τα πορτραίτα σας.

Η μπαταρία των 4500mAh μπορεί να κρατήσει το κινητό «ζωντανό» ακόμη και αν είσαι απαιτητικός χρήστης ενώ όταν φτάσει η ώρα της φόρτισης το Realme 8 Pro θα γεμίσει την μπαταρία του απίστευτα γρήγορα χάρη στην φόρτιση των 50Watt.

Με αυτό το επίπεδο εξοπλισμού το Realme 8 Pro είναι σίγουρα μια από τις πιο ελκυστικές προτάσεις της αγοράς μιας και κοστίζει μόλις 299€ (αν φυσικά είσαι γρήγορος και το παραγγείλεις άμεσα)!

Απολαύστε λοιπόν μια πρώτη ματιά της συσκευής στο What’s in the Box & Specs βίντεο του Matrix Life, και το αναλυτικό review ανεβαίνει μέσα στις επόμενες ώρες!