Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up: Νέο luxury smartwatch με funky RGB φωτισμό

10 Δεκεμβρίου, 2021

Η Louis Vuitton κάνει την δεύτερη προσπάθειά της στην κατηγορία των smartwatches, αυτή την φορά ποντάροντας στα φωτιστικά εφέ!

Και εξηγούμαστε. Το πρώτο έξυπνο ρολόι της Vuitton κυκλοφόρησε το 2019, άκουγε στο όνομα Tambour Horizon και όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία είχε όμορφη αλλά και αρκετά συμβατική σχεδίαση.


Όπως φαίνεται οι fans της εταιρείας έκριναν ότι ήταν αρκετά βαρετό και έτσι το νέο Tambour Horizon Light Up στολίστηκε περιμετρικά με φωτάκια RGB! Σύμφωνα με πληροφορίες του The Verge, το νέο ρολόι της Vuitton δεν θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό Wear OS της Google αλλά θα έχει το δικό του software. Κανένα πρόβλημα με αυτό βέβαια μιας και το Wear OS έχει αποδειχτεί ότι κυριολεκτικά εκτελεί την αυτονομία της μπαταρίας.
Πληροφορίες για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά κάτι μας λέει ότι δεν θα έχει σημαντικές διαφορές με το παλαιότερο μοντέλο.

Ξέρω, η επόμενη απορία σας είναι η τιμή, αλλά ούτε και εδώ υπάρχει κάποια πληροφορία. Βέβαια αν λάβουμε υπόψη μας ότι το Tambour Horizon κόστιζε 2.500 δολάρια τότε καταλαβαίνετε ότι δεν πρόκειται να το πάρετε φτηνά.
Σταματήστε την γκρίνια. Είναι Louis Vuitton, δεν έχετε ακούσει τι θέλουν τα «Μεταξωτά βρακιά;»!