Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the bt_plugin domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Η συνάρτηση _load_textdomain_just_in_time κλήθηκε εσφαλμένα. Η φόρτωση της μετάφρασης για τον τομέα newstar ενεργοποιήθηκε πολύ νωρίς. Αυτό είναι συνήθως ένδειξη για κάποιο κώδικα στο πρόσθετο ή το θέμα που εκτελείται πολύ νωρίς. Οι μεταφράσεις θα πρέπει να φορτώνονται στην ενέργεια init ή αργότερα. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Οθόνες με 50% μικότερη κατανάλωση; Η Samsung πιστεύει ότι η νέα τεχνολογία θα φέρει κινητά που φορτίζουν κάθε δύο ημέρες! - Matrix Life
 

Οθόνες με 50% μικότερη κατανάλωση; Η Samsung πιστεύει ότι η νέα τεχνολογία θα φέρει κινητά που φορτίζουν κάθε δύο ημέρες!

23 Αυγούστου, 2024

Η Samsung αναπτύσσει οθόνη OLED χωρίς πολωτικό φιλμ η οποία σύμφωνα πάντα με την εταιρεία θα καταφέρει να ρίξει την κατανάλωση ενέργειας των κινητών στο μισό!

Αυτό αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Samsung Display κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας «Everlasting Evolution of Display with AI» στην έκθεση IMID 2024. Πρόκειται για μια συναρπαστική εξέλιξη, καθώς οι οθόνες και οι επεξεργαστές των τηλεφώνων καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος της χωρητικότητας της μπαταρίας ενός τηλεφώνου όταν είναι σε λειτουργία. Μια οθόνη με 50% μικρότερη κατανάλωση ενέργειας θα έχει ως εκ τούτου ως αποτέλεσμα μια σημαντική αύξηση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η πιο ενδιαφέρουσα δήλωση του αντιπροέδρου του τμήματος Display της Samsung είναι αυτή που λέει ότι τα νέα πάνελ θα φέρουν flagship τηλέφωνα τα οποία δεν θα χρειάζονται φόρτιση καθημερινά!

Όπως είναι λογικό, ένα μεγάλο κομμάτι της παρουσίασης ήταν αφιερωμένο στην τεχνολογία απεικόνισης στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης. Βλέπετε οι εικόνες που δημιουργούνται με AI απαιτούν οθόνες πολύ υψηλής ευκρίνειας οι οποίες θα μπορούν να εκφράσουν με φυσικό τρόπο λεπτομέρειες και διαφορές στο χρώμα, κάτι που μέχρι σήμερα δεν ήταν εφικτό. Οι οθόνες αυτές θα πρέπει επίσης να είναι λεπτές, ελαφριές και εύκαμπτες ώστε να μπορούν να πάρουν διάφορες μορφές.

Όλα αυτά ακούγονται φανταστικά, αλλά οι κατασκευαστές θα πρέπει να προσέξουν μην πέσουν σε μια μεγάλη παγίδα. Ποια είναι αυτή; Η μείωση στην κατανάλωση της οθόνης θα πρέπει να έχει πραγματικό αντίκτυπο στον χρήστη, και όχι να πάει στις αυξημένες απαιτήσεις των αλγόριθμων της τεχνητής νοημοσύνης.
Αν η Samsung (και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές) το καταφέρουν αυτό, τότε θα μιλάμε για μια πραγματικά χρήσιμη εξέλιξη για τους χρήστες. Ελάτε! Παραδεχτείτε το! Σε ποιον δεν θα άρεσε ένα κινητό που χρειάζεται φόρτιση κάθε δύο ημέρες!

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R