Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the bt_plugin domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Η συνάρτηση _load_textdomain_just_in_time κλήθηκε εσφαλμένα. Η φόρτωση της μετάφρασης για τον τομέα newstar ενεργοποιήθηκε πολύ νωρίς. Αυτό είναι συνήθως ένδειξη για κάποιο κώδικα στο πρόσθετο ή το θέμα που εκτελείται πολύ νωρίς. Οι μεταφράσεις θα πρέπει να φορτώνονται στην ενέργεια init ή αργότερα. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Samsung Galaxy S20 series 5G: Διαρρέουν όλα τα specs αλλά και μια φωτογραφία διαφορετική! - Matrix Life
 

Samsung Galaxy S20 series 5G: Διαρρέουν όλα τα specs αλλά και μια φωτογραφία διαφορετική!

20 Ιανουαρίου, 2020

Οι καθημερινές διαρροές της σειράς Galaxy S20 ολοκληρώνονται με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των 5G εκδόσεων. Τουλάχιστον δεν θα έχουμε κανένα απολύτως άγχος για την επίσημη παρουσίαση, μιας και όπως φαίνεται η Samsung περιέργως δεν σκοπεύει να κάνει κάποιο μεγάλο event για την Ευρώπη.

Το γιατί δεν το γνωρίζουμε, μιας και μέχρι πριν μερικούς μήνες η κορεατική εταιρεία διοργάνωνε Ευρωπαϊκές παρουσιάσεις ταυτόχρονα με το μεγάλο event των ΗΠΑ. Ίσως τώρα πια να θεωρεί δεδομένη την δημοσιογραφική κάλυψη, ίσως οι τόσες πολλές διαρροές να είχαν αυτόν ακριβώς τον σκοπό, το «τζάμπα» Buzz δηλαδή. Το σίγουρο είναι ότι δεν θωρεί αμελητέα ποσότητα την αγορά της Ευρώπης η οποία παραδοσιακά λατρεύει τις premium συσκευές.

Πίσω στο θέμα μας λοιπόν, ο Max Weinbach ο οποίος πρέπει να έχει ήδη χρηστεί επίσημος leaker της Samsung διέρρευσε σχεδόν τα πάντα (μετά από το Matrix Life) ενώ τώρα ένας άλλος leaker ο Ishan Agarwal ανέβασε και αναλυτική λίστα με τα specs των 5G εκδόσεων της σειράς S20.

Η λίστα αυτή επιβεβαιώνει τις μέχρι σήμερα διαρροές και αναγράφει τα specs που έχουν γίνει γνωστά.
Ένα κοινό που υπάρχει σε όλες τις συσκευές είναι ο επεξεργαστής Exynos 990, κάτι που φυσικά δείχνει ότι αυτά είναι τα κινητά που θα κυκλοφορήσουν σε Ευρώπη και Ασία. Σε κάποιες άλλες αγορές στο εσωτερικό θα υπάρχει ο Snapdragon 865. Επίσης όλες οι οθόνες βλέπουμε ότι είναι Dynamic AMOLED και τρέχουν στα 120Hz, ενώ κοινά είναι τα ηχεία με την υπογραφή της AKG, το λειτουργικό Android 10 και η πιστοποίηση IP68.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμολόγηση των συσκευών και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τις διαφορές ανάμεσα στις απλές και τις 5G εκδόσεις. Όπως φαίνεται η Samsung πρόσεξε ιδιαίτερα ώστε να μην διαρρεύσουν οι δυσάρεστες πληροφορίες παρά μόνον οι «ζουμερές».

Τέλος ενδιαφέρον έχει και μια φωτογραφία την οποία ανέβασε στο twitter ο Ben Geskin η οποία δείχνει ένα νέο render του Galaxy S20 Ultra. Σύμφωνα με τον Geskin η φωτογραφία αυτή δείχνει την τελική σχεδίαση της συσκευής και είναι αλήθεια ότι η σχεδίαση της κάμερας την κάνει να μοιάζει αρκετά με το iPhone.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R