Οι Oakley και Meta ανακοίνωσαν ότι «η επόμενη εξέλιξη έρχεται στις 20 Ιουνίου». Αυτό υποδηλώνει ότι οι δύο εταιρείες είναι επιτέλους έτοιμες να παρουσιάσουν τον από καιρό φημολογούμενο διάδοχο των γυαλιών Ray-Ban Meta AI. Τόσο η Oakley όσο και η Meta έχουν αρχίσει να προαναγγέλλουν την επικείμενη κυκλοφορία στα αντίστοιχα κανάλια κοινωνικών μέσων τους. Η Meta έχει επίσης δημιουργήσει μια σελίδα εγγραφής για όσους θέλουν να ενημερωθούν άμεσα μόλις τα γυαλιά κυκλοφορήσουν επίσημα.
View this post on Instagram
Αν και οι εταιρείες δεν έχουν αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το σχεδιασμό, τις προδιαγραφές ή τα χαρακτηριστικά των νέων γυαλιών, η συνεργασία τους είχε προηγουμένως διαρρεύσει μέσω του Bloomberg. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν την κωδική ονομασία Supernova 2 και θα προσφέρουν παρόμοια λειτουργικότητα με τα γυαλιά Ray-Ban Meta.
Φυσικά τα γυαλιά Oakley Meta αναμένεται να απευθύνονται σε αθλητές και λέγεται ότι βασίζονται στο μοντέλο Oakley Sphaera. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός των νέων γυαλιών θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια κεντρικά τοποθετημένη κάμερα αντί για την πλευρική κάμερα που είδαμε στα Ray-Ban. Αυτή η αλλαγή έχει ως στόχο να βελτιώσει τη χρηστικότητα για τους ποδηλάτες και άλλους αθλητές.
Τέλος τα γυαλιά Oakley Meta θα έχουν πιθανώς παρόμοια τιμή με τα Ray-Ban Meta, ξεκινώντας από περίπου 299 δολάρια. Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.