Palm Buds Pro: Και όμως η Palm επιστρέφει ξανά και κυκλοφορεί τα πρώτα της ασύρματα ακουστικά

27 Οκτωβρίου, 2021

Η θρυλική Palm προσπάθησε να επιστρέψει στο προσκήνιο το 2018 με ένα νέο κινητό. Τα πράγματα δεν θα λέγαμε ότι πήγαν όπως τα περίμενε, οπότε η δεύτερη προσπάθεια γίνεται με ένα ζευγάρι true wireless ακουστικά!

Τα ακουστικά είναι τα Palm Buds Pro (καμία φαντασία στο όνομα) και σχεδιαστικά θα λέγαμε ότι μοιάζουν αρκετά με τα ακουστικά που έχουμε δει από τις Nothing και OnePlus.

Στο εσωτερικό τους έχουν δυναμικούς οδηγούς 10mm, και ο κατασκευαστής υποστηρίζει ότι ο ήχος τους είναι επιπέδου στούντιο μιας και έχουν δεχτεί τις περιποιήσεις ειδικών μηχανικών ήχου.

Φυσικά υπάρχει ενεργό σύστημα αποθορυβοποίησης καθώς και μείωση θορύβου περιβάλλοντος και Ambient mode για να ακούει ο χρήστης ακριβώς τι συμβαίνει γύρω του. Όλα αυτά είναι εφικτά χάρη στα διπλά μικρόφωνα για το ENC ενώ υπάρχουν άλλα τρία ενσωματωμένα μέσα στα ακουστικά.
Την σύνδεσή τους αναλαμβάνει το Bluetooth 5.0 και υποστηρίζουν Google Assistant και Siri της Apple και η πιστοποίηση IPX4 θα τα προστατεύει από τον ιδρώτα και την βροχή.

Η αυτονομία της μπαταρίας είναι 6 ώρες ενώ αν ενεργοποιηθεί η αποθορυβοποίηση πέφτει στις 5, ενώ με την χρήση της θήκης φορτιστή υπάρχουν συνολικά 24 ώρες μπαταρίας.

Τα ακουστικά είναι ήδη διαθέσιμα για προ παραγγελία από την Palm.