Το Google Pixel 6 Pro κάνει βόλτες σε ένα drone και εντυπωσιάζει με την ποιότητα εικόνας της κάμερας

27 Οκτωβρίου, 2021

Μπορεί η παρουσίαση του νέου κινητού της Google να πέρασε στα ψιλά γράμματα στην Ελλάδα, αλλά το νέο Pixel 6 δείχνει να είναι ένα πραγματικά αξιόλογο κινητό.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε, ότι η συσκευή απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά reviews σε όλο τον κόσμο, και όπως φαίνεται θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος στην κατηγορία των camera phones.

Αυτό το απέδειξε και έμπρακτα ο πιλότος drone OrinaldoBo ο οποίος αποφάσισε να δέσει ένα Pixel 6 επάνω σε ένα drone για να δοκιμάσει την κάμερα αλλά και το σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας.

Στο βίντεο που ανέβασε μπορείτε να δείτε το πόσο εντυπωσιακά καλά λειτουργεί η σταθεροποίηση ενώ φανταστικό είναι και το δυναμικό εύρος της εικόνας.
Ο ίδιος χρήστης ανέβασε και ένα δεύτερο βίντεο στο οποίο δείχνει τον τρόπο με τον οποίο προσάρμοσε το κινητό επάνω στο drone.


Το σχόλιο ότι το Pixel 6 Pro κάνει καλύτερη δουλειά από την GoPro λοιπόν σίγουρα δεν είναι υπερβολικό μιας και η εικόνα μιλάει από μόνη της.
Σίγουρα δεν συνιστούμε να δέσει κάποιος ένα κινητό του χιλιάρικου επάνω σε ένα drone, αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και οι τολμηροί για να απολαμβάνουμε εμείς τα αποτελέσματα από την άνεση του καναπέ μας.