Ξεχάστε τα LED RGB στο gaming PC. Τώρα το κουτί μπορεί να παίζει ολογραφικά βίντεο!

8 Ιανουαρίου, 2022

Τα PC cases με λαμπάκια RGB δεν είναι κάτι καινούργιο. Η Showcase PC τώρα όμως τα στέλνει στον χρονοντούλαπο της ιστορίας με τον νέο της ολογραφικό case!

Χαίρεσαι γιατί έφτιαξες το τέλειο gaming desktop PC, με το funky κουτί και τα άπειρα χρωματιστά λαμπάκια; Ε τώρα μπορείς να βάλεις μια αγγελία να το πουλήσεις γιατί η Showcase PC παρουσίασε ένα κουτί αλλιώτικο από τα άλλα.
Ένα κουτί που μπορεί να παίζει κινούμενες ολογραφικές εικόνες της δικής σου επιλογής!

Μάλιστα η εταιρεία έχει διαθέσιμα διάφορα μοντέλα τα οποία διαφέρουν στο μέγεθος αλλά και στην δυνατότητα να παίζουν ολογραφικά βίντεο στο πλάι η ακόμη και επάνω από το κουτί!

Το σύστημα αυτό βασίζεται σε ειδικούς ανεμιστήρες οι οποίοι ενσωματώνουν 224 LED επάνω στις έλικες. Όταν αρχίσουν να γυρίζουν οι έλικες δίνουν την εντύπωση κινούμενης εικόνας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Το σύστημα διαθέτει και 8GB εσωτερικής μνήμης, κάτι απαραίτητο για να περνάς τα δικά σου κλιπ ενώ υπάρχει και τηλεχειριστήριο για να αλλάζεις τα βίντεο.

Το εφέ όπως φαίνεται και από το βίντεο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, και σίγουρα θα πιάσεις τον εαυτό σου να το χαζεύει αντί να είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι σου.

SHOWCASE PC HOLOGRAM CASE