Insta360 Flow: Ένα μοναδικό gimbal για να κάνετε το περιεχόμενο σας πιο έξυπνο και πιο εντυπωσιακό

30 Μαρτίου, 2023

Η Insta360 έχει γίνει γνωστή για τις φανταστικές κάμερες 360 που κατασκευάζει, αλλά τώρα έχει βάλει στόχο και άλλες αγορές.

Η εταιρεία μας εξέπληξε με το λανσάρισμα της web κάμερας Link πέρυσι η οποία γρήγορα έγινε μία από τις κορυφαίες της αγοράς και τώρα παρουσιάζει το Insta360 Flow.
Πρόκειται για ένα gimbal για smartphone 3 αξόνων με ενσωματωμένο selfie stick και τρίποδο, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως power bank. Ναι καλά διαβάσατε, είναι ένας ελβετικός σουγιάς για όσους δημιουργούν περιεχόμενο!


Αισθητικά, σίγουρα θα σας δώσει μια ρετρο-φουτουριστική αίσθηση η οποία δεν θυμίζει τα gimbals που έχετε δει μέχρι σήμερα.
Η ποιότητα κατασκευής πάντως είναι εξαιρετική ενώ ο σχεδιασμός είναι προσεγμένος και ο τρόπος με τον οποίο τα πόδια του τριποδιού μπορούν να επεκταθούν από το σώμα είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι του σχεδιασμού.


Για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας, χρησιμοποιείται ένα σύστημα μαγνητικού σφιγκτήρα, το οποίο μοιάζει πολύ με αυτό που υπάρχει στο DJI Osmo Mobile 6.

“Για το πρώτο μας gimbal για smartphone, θέλαμε μια συσκευή που να υπερβαίνει τη βασική λειτουργία ενός gimbal και να προσφέρει έναν εντελώς νέο τρόπο να κινηματογραφείτε στιγμές με το smartphone σας. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας AI το Flow παρακολουθεί, σταθεροποιεί και επεξεργάζεται το περιεχόμενο για εσάς”, δήλωσε ο JK Liu, ιδρυτής της Insta360.

Η Insta360 δεν αποτυγχάνει ποτέ να εντυπωσιάσει από την πλευρά του λογισμικού, το οποίο είναι ένα μεγάλο μέρος του λόγου που οι κάμερες 360 είναι τόσο δημοφιλείς οπότε αναμενόμενα έχουμε μεγάλες ελπίδες ότι μπορεί να προσφέρει την ίδια εξαιρετική εμπειρία και με αυτό το νέο gimbal. Η εταιρεία έχει δώσει έμφαση στις δυνατότητες παρακολούθησης μέσω τεχνητής νοημοσύνης, ενώ το gimbal υποστηρίζει επίσης έλεγχο με gestures, το οποίο είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που λειτούργησε εξαιρετικά στο Link.

Για τους αρχάριους, η Flow διαθέτει μια αυτόματη λειτουργία, η οποία προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις του gimbal με βάση τις κινήσεις του χρήστη για εγγυημένες λήψεις χωρίς κουνήματα. Αλλά αν είστε πιο έμπειροι με ένα gimbal, οι πλήρεις χειροκίνητοι έλεγχοι είναι εύκολα προσβάσιμοι με το SmartWheel στο μπροστινό μέρος. Φυσικά, όλες οι συνήθεις λειτουργίες gimbal είναι επίσης διαθέσιμες σε αυτό το μοντέλο. Μπορείτε να δημιουργήσετε πανοράματα, hyperlapses, timelapses κίνησης και dolly zooms.
Το Insta360 Flow διαθέτει μπαταρία διάρκειας 12 ωρών, οπότε θα μπορέσετε να δημιουργήσετε περιεχόμενο χωρίς το άγχος της αυτονομίας. Μάλιστα με την μπαταρία του μπορείτε να φορτίσετε και το κινητό σας!

Διατίθεται από σήμερα στην τιμή των 186€ και συνοδεύεται από προστατευτική θήκη, κάλυμμα λαβής, καλώδιο φόρτισης και μαγνητικό σφιγκτήρα τηλεφώνου στάνταρ. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των χρωματικών επιλογών Summit White και Stone Gray.

INSTA360 FLOW