Το νέο flagship κατάστημα της HUAWEI στην Γουχάν είναι απλά από άλλον πλανήτη

30 Μαρτίου, 2023

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-content/themes/newstar/views/author_reviews.php on line 10

Η Huawei επιβεβαίωσε επίσημα ότι ένα νέο κατάστημα ναυαρχίδα Wuhan Dream Times θα ανοίξει σύντομα.

Αυτό το νέο κατάστημα-ναυαρχίδα της Huawei έχει ένα μοναδικό φουτουριστικό στυλ το οποίο δεν μοιάζει με τίποτα άλλο που έχετε δει μέχρι σήμερα. Έτσι μέσα θα βρει κανείς μια περιοχή για καφέ και χαλάρωση, αλλά και αθλητικό τμήμα με εξοπλισμό γυμναστικής, τμήμα ακουστικής εμπειρίας στο οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να ακούν την αγαπημένη τους μουσική ιδιωτικά με τον εξοπλισμό της Huawei ενώ δεν λείπει επίσης και τμήμα One Stop Service, στο οποίο εξιδεικευμένο προσωπικό θα λύνει προβλήματα και θα επισκευάζει τις συσκευές.


Η γενικότερη σχεδίαση του κτηρίου είναι εξαιρετική και καταφέρνει να διαχωρίσει αλλά και να δώσει πρόσβαση σε όλη την τελευταία τεχνολογία και τα έξυπνα προϊόντα της Huawei. Το κατάστημα περιλαμβάνει επίσης σενάρια έξυπνης ζωής, όπως έξυπνα ταξίδια, έξυπνο γραφείο, έξυπνο σπίτι, οπτικοακουστική ψυχαγωγία, αθλητισμό και υγεία.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίασης νέων προϊόντων Huawei Spring Flagship, ο CEO της Huawei CBG Yu Chengdong ανακοίνωσε ότι το τρίτο μεγαλύτερο κατάστημα της Huawei στη χώρα – Huawei Flagship Store Wuhan Dream Times θα ανοίξει επίσημα στις 30 Μαρτίου.