Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the bt_plugin domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Η συνάρτηση _load_textdomain_just_in_time κλήθηκε εσφαλμένα. Η φόρτωση της μετάφρασης για τον τομέα newstar ενεργοποιήθηκε πολύ νωρίς. Αυτό είναι συνήθως ένδειξη για κάποιο κώδικα στο πρόσθετο ή το θέμα που εκτελείται πολύ νωρίς. Οι μεταφράσεις θα πρέπει να φορτώνονται στην ενέργεια init ή αργότερα. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Αυτοί είναι οι κορυφαίοι κατασκευαστές smartphones για το 2023, και το Νο5 είναι η μεγάλη έκπληξη - Matrix Life
 

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι κατασκευαστές smartphones για το 2023, και το Νο5 είναι η μεγάλη έκπληξη

28 Ιουλίου, 2023

Η Canalys δημοσίευσε μια νέα έκθεση με τους πέντε κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές smartphone με βάση τις αποστολές smartphone. Ένας μάλλον απροσδόκητος OEM κατασκευαστής κατάφερε να βρεθεί σε αυτή τη top 5 λίστα.

Ο κατασκευαστής smartphone για τον οποίο μιλάμε είναι η Transsion, μια εταιρεία για όσους δεν γνωρίζουν η οποία βρίσκεται πίσω από τα brands Tecno, Infinix και iTel.
Η Transsion λοιπόν κατάφερε να αποστείλει 22,7 εκατομμύρια smartphones κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, κάτι που την έφερε στην πέμπτη θέση αυτής της λίστας. Μάλιστα κατάφερε να αποστείλει 22% περισσότερα smartphones σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Η επιτυχία αυτή την ανέβασε από το 6% του μεριδίου αγοράς που είχε πριν από ένα χρόνο στο εντυπωσιακό 9%!
Η εταιρεία αυτή κατάφερε στην πραγματικότητα να επωφεληθεί από την ανάκαμψη των αφρικανικών αγορών και έτσι να ανεβάσει τα νούμερα της με την στήριξη ορισμένων αναπτυσσόμενων αγορών.

Τι γίνεται με την υπόλοιπη λίστα; Λοιπόν, στην πραγματικότητα είναι ακριβώς αυτό που όλοι περιμέναμε. Η Samsung εξακολουθεί να είναι πρώτη με 53 εκατομμύρια αποστολές το τρίμηνο, που σημαίνει μείωση 14% σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Η Samsung έχει επίσης το υψηλότερη μερίδιο στην αγορά με 21%.
Η Apple βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 43 εκατομμύρια πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 17%. Η Apple απέστειλε επίσης λιγότερα τηλέφωνα σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι, 13% λιγότερα για όποιον μετράει.

Η Xiaomi βρίσκεται στην τρίτη θέση με 33,2 εκατομμύρια μονάδες που έχουν αποσταλεί, και μερίδιο αγοράς 13%. Η Xiaomi απέστειλε επίσης λιγότερα τηλέφωνα από ό,τι πριν από ένα χρόνο, και πιο συγκεκριμένα 16% λιγότερα. Η OPPO βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 25,2 εκατομμύρια αποστολές, μερίδιο αγοράς 10% αλλά και 8% λιγότερα τηλέφωνα από ότι πριν από ένα χρόνο. Όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές smartphones κατέχουν το 31% της αγοράς, με 81,1 εκατομμύρια αποστολές smartphones. Όλοι τους, ως ομάδα, μειώθηκαν επίσης όσον αφορά τις αποστολές smartphone σε ετήσια βάση, κατά 11%.

Από τους 5 κορυφαίους OEMs σε αυτή τη λίστα, μόνο η Transsion κατάφερε να αυξηθεί YoY ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν ήταν καν κοντά. Να λοιπόν και μια έκπληξη στην λίστα των κορυφαίων μετά από αρκετά χρόνια!

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R