Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the bt_plugin domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Η συνάρτηση _load_textdomain_just_in_time κλήθηκε εσφαλμένα. Η φόρτωση της μετάφρασης για τον τομέα newstar ενεργοποιήθηκε πολύ νωρίς. Αυτό είναι συνήθως ένδειξη για κάποιο κώδικα στο πρόσθετο ή το θέμα που εκτελείται πολύ νωρίς. Οι μεταφράσεις θα πρέπει να φορτώνονται στην ενέργεια init ή αργότερα. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Lenovo X13 & X13 Yoga: Μικρές και ουσιαστικές βελτιώσεις - Matrix Life
 

Lenovo X13 & X13 Yoga: Μικρές και ουσιαστικές βελτιώσεις

2 Μαρτίου, 2023

Η σειρά φορητών ThinkPad X βρίσκεται αρκετά χρόνια κοντά μας, με τον πρόγονο του ThinkPad X13 G4 να είναι το IBM ThinkPad X20 το οποίο κυκλοφόρησε την δεκαετία του 2000. Ο πρώτος «έμμεσος» προκάτοχος του ThinkPad X13 Yoga G4, το IBM/Lenovo ThinkPad X41 Tablet, κυκλοφόρησε το 2005.

Στο Mobile Congress η σειρά αυτή ανανεώθηκε αν και μεταξύ μας δεν χρειαζόταν και ιδιαίτερες αλλαγές. Η Lenovo λοιπόν έχει επανασχεδιάσει το σύστημα ψύξης της σειράς ThinkPad X. Ανάλογα με την έκδοση, τα ThinkPads ενσωματώνουν πλέον είτε έναν είτε δύο ανεμιστήρες- ποια παραλλαγή θα πάρετε εξαρτάται από τον επιλεγμένο επεξεργαστή. Τα μοντέλα με τους επεξεργαστές Intel P28 CPU αποκτούν δύο ανεμιστήρες, τα μοντέλα με τσιπ U15 μόνο έναν. Η Lenovo υπόσχεται όριο ισχύος 21 W υπό συνεχές φορτίο για την έκδοση με δύο ανεμιστήρες. Επίσης ενδιαφέρον: Η έξοδος του ανεμιστήρα βρίσκεται πλέον στο πίσω μέρος του συστήματος, κάτι σωτήριο για τα χέρια σας που έπιαναν φωτιά κρατώντας το mouse όταν το μηχάνημα ανέβαζε θερμοκρασία λόγω απαιτητικής δουλειάς.

Αλλά και εξωτερικά υπάρχουν αλλαγές. Έτσι το χρώμα “Deep Black” φαίνεται πιο premium από το παλιό σκούρο γκρι “Thunder Black” που χρησιμοποίησε η Lenovo για το ThinkPad X13 Gen 3. Τα υλικά έχουν επίσης αλλάξει, ειδικά για το ThinkPad X13 Yoga G4: Για πρώτη φορά, το πλαίσιο αυτού του μοντέλου είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από μαγνήσιο. Αυτό του προσδίδει βελτιωμένη ακαμψία σε σύγκριση με τα παλαιότερα μοντέλα X13 Yoga που χρησιμοποιούσαν ως επί το πλείστον ανθρακονήματα για το σασί.
Όχι δηλαδή ότι τα ανθρακονήματα μας χάλαγαν, αλλά είναι αλήθεια ότι η διαφορά στο χέρι είναι αισθητή καθώς το μηχάνημα φαίνεται ακόμη πιο στιβαρό χωρίς μάλιστα να προβληματίζει με αυξημένο βάρος.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R