Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the bt_plugin domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Η συνάρτηση _load_textdomain_just_in_time κλήθηκε εσφαλμένα. Η φόρτωση της μετάφρασης για τον τομέα newstar ενεργοποιήθηκε πολύ νωρίς. Αυτό είναι συνήθως ένδειξη για κάποιο κώδικα στο πρόσθετο ή το θέμα που εκτελείται πολύ νωρίς. Οι μεταφράσεις θα πρέπει να φορτώνονται στην ενέργεια init ή αργότερα. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Xiaomi MIX Fold 4: Νέες πληροφορίες το θέλουν να σπάει το ρεκόρ του HONOR Magic V2 - Matrix Life
 

Xiaomi MIX Fold 4: Νέες πληροφορίες το θέλουν να σπάει το ρεκόρ του HONOR Magic V2

9 Μαΐου, 2024

Το Xiaomi MIX Fold 4 στοχεύει σε ένα νέο ρεκόρ, καθώς το τηλέφωνο φιλοδοξεί να γίνει το λεπτότερο αναδιπλούμενο smartphone. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από τον Digital Chat Station.

Το Xiaomi MIX Fold 4 στοχεύει να σπάσει το ρεκόρ του HONOR Magic V2

Το HONOR Magic V2 αυτή την στιγμή είναι το λεπτότερο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί της αγοράς. Το κινητό έχει πάχος 4,7 χιλιοστά όταν είναι ανοικτό και 9,9 χιλιοστά όταν είναι διπλωμένο. Ο μοναδικός του αντίπαλος είναι ο vivo X Fold 3 το οποίο ανοικτό έχει το ίδιο πάχος αλλά διπλωμένο είναι ελάχιστα πιο παχύ στα 10,2mm.

Σύμφωνα με τον tipster, τόσο το Xiaomi MIX Fold 4 όσο και το MIX Flip θα βασίζονται στον Snapdragon 8 Gen 3, ενώ θα έχουν την ίδια κάμερα 50-megapixel 1/1,55 ιντσών με OIS. Και οι δύο συσκευές θα περιλαμβάνουν επίσης μια κάμερα OmniVision OV60A 60-megapixel 2x telephoto με μέγεθος 1/2,8 ιντσών και μια ultra wide κάμερα 12-megapixel. Το Xiaomi MIX Fold 4 θα προσθέσει επίσης μια τέταρτη κάμερα, έναν περισκοπικό τηλεφακό 10-megapixel με οπτικό ζουμ 5x, ενώ θα έχει και πιστοποίηση IP για πρώτη φορά.

Και τα δύο smartphones αναμένεται να φτάσουν το τρίτο τρίμηνο του 2024 χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα περιμένουμε πριν από Οκτώβριο – Νοέμβριο, δύο μήνες οι οποίοι είναι «ύποπτοι» για την παρουσίαση της σειράς Xiaomi 15.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R