Η Louis Vuitton βάζει εύκαμπτες οθόνες επάνω στις τσάντες της!

12 Μαΐου, 2019

Οι εύκαμπτες και αναδιπλούμενες οθόνες βρίσκουν τον δρόμο τους καθημερινά σε ολοένα και περισσότερες υλοποιήσεις. Μέχρι σήμερα έχουμε δει ρολόγια αλλά και λουράκια ρολογιών κατασκευασμένα από οθόνες, κοσμήματα όπως βραχιόλια και δαχτυλίδια, και φυσικά κινητά και κάποιες κυρίως επαγγελματικές τηλεοράσεις. Τώρα ήρθε η ώρα για τις εύκαμπτες οθόνες να μπουν και στον χώρο της μόδας καθώς η Louis Vuitton όπως φαίνεται έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον.

Στην επίδειξη Cruise 2020 που έγινε στην Νέα Υόρκη η Louis Vuitton έδειξε κάποιες πρωτότυπες τσάντες οι οποίες είχαν ενσωματωμένες οθόνες στην εξωτερικής τους πλευρά.


Μην μας ρωτήσετε ποια θα μπορούσε να είναι η χρησιμότητα μιας τέτοιας τσάντας. Άλλωστε ακόμη δεν έχουμε καταλάβει ποια είναι η χρησιμότητα μιας απλής επώνυμης τσάντας που κοστίζει έναν σκασμό λεφτά σε σύγκριση με μια απλή no name (εντάξει κυρίες μου μην βαράτε όλες μαζί)!

Οι άνθρωποι της Louis Vuitton δήλωσαν ότι σχεδίασαν αυτές τις τσάντες για να είναι η προέκταση ενός smartphone, ότι και αν σημαίνει αυτό.


Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο να κυκλοφορήσουν επίσημα στην αγορά αλλά αν αυτό γίνει μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα μιλάμε για μια ιδιαίτερα τσουχτερή τιμή.
Διάολε η Louis Vuitton έχει κυκλοφορήσει τα δικά της ασύρματα ακουστικά σε ένα κόστος κοντά στα 1000 ευρώ στην τσάντα θα κολλήσει;

 

ΠΗΓΗ