Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the simple-lightbox domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the bt_plugin domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Η συνάρτηση _load_textdomain_just_in_time κλήθηκε εσφαλμένα. Η φόρτωση της μετάφρασης για τον τομέα newstar ενεργοποιήθηκε πολύ νωρίς. Αυτό είναι συνήθως ένδειξη για κάποιο κώδικα στο πρόσθετο ή το θέμα που εκτελείται πολύ νωρίς. Οι μεταφράσεις θα πρέπει να φορτώνονται στην ενέργεια init ή αργότερα. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Ooni Koda: Ένα φουρνάκι gadget για να ψήνετε πάντα την απόλυτη Ναπολιτάνικη πίτσα! - Matrix Life
 

Ooni Koda: Ένα φουρνάκι gadget για να ψήνετε πάντα την απόλυτη Ναπολιτάνικη πίτσα!

2 Μαρτίου, 2019

Όλοι εμείς οι λάτρεις της πίτσας έχουμε προσπαθήσει άπειρες φορές να πετύχουμε την τέλεια ζύμη, την ιδανική αναλογία υλικών αλλά και το απόλυτα σωστό ψήσιμο.
Και ενώ τα πρώτα δύο είναι σχετικά εύκολο να τα πετύχεις με λίγη επιμονή και γνώση, το ψήσιμο είναι κάτι που απλά δεν παλεύεται. Βλέπετε η πίτσα για να ψηθεί σωστά χρειάζεται ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες της τάξεως των 500+ βαθμών κελσίου. Την διπλάσια δηλαδή από αυτή που μπορεί να ανεβάσει ο φούρνος που έχετε στο σπίτι.

Εκεί είναι που έρχεται η Ooni, μια εταιρία η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή φορητών φούρνων για πίτσα οι οποίοι έχουν εξαιρετική σχεδίαση και είναι απίστευτα αποτελεσματικοί!
Στην γκάμα της διαθέτει φούρνους που ψήνουν με ξύλα ή γκάζι κάτι που τους κάνει ιδιαίτερα ευέλικτους. Έτσι αν για παράδειγμα ψήνετε στο μπαλκόνι αλλά δεν θέλετε να «καπνίσετε» τα υπόλοιπα διαμερίσματα μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο υγραερίου ή αλλιώς Koda όπως το έχει ονομάσει η εταιρία.

 

Ο Koda μπορεί να ανεβάσει θερμοκρασία 500 βαθμών μέσα σε λίγα λεπτά και να ψήσει την απόλυτη Ναπολιτάνικη πίτσα διαμέτρου 30 εκατοστών μέσα σε 60 δεύτερα!
Αν ο Koda σας φαίνεται μικρός υπάρχει και το μοντέλο Uuni-3 το οποίο μπορεί να ψήσει καίγοντας πέλετ ή γκάζι με τον ειδικό adapter πίτσες 33 εκατοστών.


Πως είπατε; Για εσάς το ξύλο δίνει την απόλυτη γεύση και δεν το αλλάζετε με τίποτα; Ο φούρνος Ooni Pro ανεβάζει το μέγεθος της πίτσας στα 40 εκατοστά, καίει ξύλο ή κάρβουνο ενώ έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και πέλετ ή γκάζι ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Για εμάς που ζούμε σε διαμερίσματα πάντως o Koda μοιάζει η ιδανική επιλογή καθώς ζυγίζει μόλις 9 κιλά, έχει πτυσσόμενα πόδια και μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα και σε μικρούς χώρους.
Φυσικά με τους φούρνους της Ooni δεν χρειάζεται να αρκεστείτε μόνο στην πίτσα. Μπορείτε να ψήσετε πίτες, κρέατα, ψαρικά ή ακόμη και ψωμί.
Το κόστος για τους φούρνους ξεκινάει από τα 249€ το οποίο είναι άκρως λογικό κατά την γνώμη μας καθώς πρόκειται για ποιοτικές κατασκευές που θα αντέξουν για πολλά πολλά χρόνια.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R