Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the bt_plugin domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Η συνάρτηση _load_textdomain_just_in_time κλήθηκε εσφαλμένα. Η φόρτωση της μετάφρασης για τον τομέα newstar ενεργοποιήθηκε πολύ νωρίς. Αυτό είναι συνήθως ένδειξη για κάποιο κώδικα στο πρόσθετο ή το θέμα που εκτελείται πολύ νωρίς. Οι μεταφράσεις θα πρέπει να φορτώνονται στην ενέργεια init ή αργότερα. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Garmin Legacy Saga smartwatches: Βάλτε την "Δύναμη" στον καρπό σας! - Matrix Life
 

Garmin Legacy Saga smartwatches: Βάλτε την “Δύναμη” στον καρπό σας!

6 Οκτωβρίου, 2019

Τι και αν η νέα ταινία Star Wars The Rise of the Skywalker αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο; Η Garmin αποφάσισε να την τιμήσει νωρίς με την παρουσίαση δύο νέων smartwatch τα οποία ανήκουν στην σειρά Legacy Saga!

Τα νέα Legacy Saga μπορούν να παρακολουθούν την υγεία σας με διάφορους τρόπους όπως με την μέτρηση της ενέργειας, του ποσοστού οξυγόνου και της ποιότητας του ύπνου. Επίσης σας ειδοποιούν όταν διαπιστώσουν έντονο στρες ή πρόβλημα στους καρδιακούς παλμούς ενώ μπορούν ακόμη και να διαπιστώσουν πρόβλημα στην ενυδάτωση του σώματος.

Ως γνήσια Garmin δεν θα μπορούσαν παρά να αναγνωρίζουν πολλούς τύπους άσκησης και άθλησης, ενώ υπάρχουν και multimedia χαρακτηριστικά καθώς υποστηρίζεται το κατέβασμα μουσικής από δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Spotify.

Το highlight των νέων ρολογιών είναι επίσης και τα Star Wars faces τα οποία και θα λατρέψουν οι fans των ταινιών. Το Rey Special Edition έχει λευκό δερμάτινο λουράκι, ασημένια κορώνα και το σήμα των Jedi ενώ το Darth Vader Special Edition είναι- κατά το καταλάβατε- μαύρο, με μαύρο λουράκι και κόκκινο δείκτη ο οποίος μοιάζει με το φωτόσπαθο του Vader.

Και τα δύο ρολόγια είναι ήδη διαθέσιμα έναντι 400 δολαρίων έκαστο.

 

ΠΗΓΗ 

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R