Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το Huawei Mate P20 Pro

4 Σεπτεμβρίου, 2018

Τελικά η μεγάλη έκθεση του Βερολίνου IFA 2018 δεν είναι απλά τόπος όπου μπορεί κανείς να δει νέα προϊόντα που είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν ή πρωτότυπες τεχνολογίες που μπορεί να μην τις δούμε ποτέ στην αγορά. Είναι επίσης και το μέρος όπου άκρως επτασφράγιστα μυστικά, που μπορεί –λέμε τώρα– να βρίσκονται μέσα στις εσωτερικές τσέπες σακακιών ή να βαστιούνται στο χέρι, μπορεί να αποκαλυφτούν στα αδιάκριτα μάτια των δημοσιογράφων.
Δεν μπορούμε, λοιπόν να μην δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Ισπανό συνάδελφο, που μέσα στο χάος της IFA 2018 βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη ώρα, τραβώντας τις πιο όμορφες κατασκοπικές φωτογραφίες ever! Ιδού λοιπόν το επερχόμενο «θηρίο» Mate 20 Pro της Huawei, όπως καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό να το κρατά στο χέρι του ένας άνθρωπος της Huawei μέσα στην έκθεση.

Να σας θυμίσουμε ότι η Huawei μας έχει ήδη προσκαλέσει για την επίσημη παρουσίαση της συσκευής η οποία θα γίνει στο Λονδίνο στις 16 Οκτωβρίου, αλλά εμείς μπορούμε από τώρα να σας επιβεβαιώσουμε μερικά από τα πιο hot χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας:

fingerprint reader κάτω από το κρύσταλλο της οθόνης
Έχουμε ασφαλή πληροφόρηση και σας μεταφέρουμε πρώτοι και με βεβαιότητα ότι η Huawei θα καταφέρει αυτό που οι άλλοι «μεγάλοι» δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα. Να παρουσιάσουν δηλαδή ένα κινητό με το fingerprint reader κάτω από το κρύσταλλο της οθόνης. Στις φωτογραφίες μπορείτε κι εσείς να προσέξετε ότι δεν υπάρχει εγκοπή στην θήκη για αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι η πληροφορία μας ευσταθεί.

Τρεις κάμερες με φλας σε διάταξη 2×2
Οι πρόσφατες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο όλες τις προηγούμενες διαρροές, οι οποίες έδειχναν μια συσκευή με τις κάμερες στο κέντρο της πλάτης και σε διάταξη 2×2 (μαζί με το φλας). Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε για το αν οι κάμερες αυτές προέρχονται από το P20 Pro, αλλά αν μας ρωτάτε την γνώμη μας πιστεύουμε ότι η Huawei είτε θα τις έχει βελτιώσει σημαντικά είτε θα έχουμε μεγάλες εκπλήξεις στον τομέα αυτόν.

 

Κυρτή οθόνη
Και μιας και μιλάμε για την οθόνη… θα προσέξατε ότι η οθόνη μοιάζει να είναι κυρτή στα πλάγια. Αυτό είναι κάτι ακόμη που ήδη γνωρίζουμε εδώ και λίγο καιρό και σας το μεταφέρουμε, ότι το Mate 20 Pro θα είναι στα σίγουρα εξοπλισμένο με κυρτή οθόνη. Η κυρτότητα της οθόνης δεν θα είναι τόσο έντονη όσο στις συσκευές της Samsung αλλά θα υπάρχει.

Ασύρματη φόρτιση
Η πληροφόρησή μας επίσης μιλάει για κρύσταλλο στην πλάτη της συσκευής κάτι απαραίτητο για την υποστήριξη ασύρματης φόρτισης που σίγουρα θα έχει το Mate 20 Pro, ενώ ευτυχώς όπως φαίνεται θα υπάρχει και θύρα 3.5mm για τα ακουστικά.

Επεξεργαστής Kirin 980
Στο εσωτερικό είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι θα υπάρχει ο νέος επεξεργαστής Kirin 980 μιας και ήμασταν παρόντες στην παρουσίασή του στην IFA 2018. Τα χαρακτηρστικά του νέου επεξεργαστή της Huawei είναι εκπληκτικά και είναι αλήθεια ότι δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε στην πράξη.
Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δείχνουν ότι έρχεται μια πραγματική ναυαρχίδα, αν και για να είμαστε ειλικρινείς και μόνο το γεγονός ότι το Mate θα είναι εξοπλισμένο με τον πρώτο επεξεργαστή ο οποίος κατασκευάζεται στα 7nm είναι από μόνο του αρκετό για να μας ενθουσιάσει.
Υπομονή μέχρι την 16η Οκτωβρίου λοιπόν όπου το Matrix Life θα βρίσκεται στο Λονδίνο για να ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για το μεγάλο event της Huawei.