Απολαύστε ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας με το LG S60Q Sound bar

11 Οκτωβρίου, 2022

Το LG Sound Bar S60Q έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, αναβαθμίζοντας τη διασκέδαση και δίνοντας μια νέα εμφάνιση στο χώρο.


Με ήχο 2.1 καναλιών, ισχύ 300W και ασύρματο subwoofer, το LG Sound bar S60Q χαρίζει μοναδικές οικιακής ψυχαγωγίας, δίνοντας τη δυνατότητα απόλαυσης των αγαπημένων σας προγραμμάτων με ήχο surround.
Διαθέτει AI Sound Pro και με τη βοήθεια του έξυπνου αλγόριθμου το LG Sound Bar αναλύει το περιεχόμενό σας για να παρέχει βέλτιστο ήχο, είτε παρακολουθείτε ταινίες, είτε βλέπετε ειδήσεις, είτε ακούτε μουσική. Με τη βοήθεια του Dolby Atmos® (Virtual) τα δεδομένα του ήχου αλλάζουν και το LG Sound Bar προσφέρει ήχο κορυφαίου επιπέδου.


Ο AI επεξεργαστής της LG TV προσφέρει αναβαθμισμένο ήχο και το Sound bar γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος της, καθώς διαθέτει τη λειτουργία TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG TV για να αναλύσει αγαπημένο σας περιεχόμενο και να προσφέρει καθαρότερο και καλύτερο ήχο.
Για ανάλυση χωρίς απώλειες τόσο στην ποιότητα όσο και την απόδοση, το S60Q περιλαμβάνει HDR και Dolby Vision, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική 4Κ εμπειρία στην τηλεόραση. Επιπλέον, το LG Sound Bar ταιριάζει άψογα με τις τηλεοράσεις της LG. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σετάρετε το LG Sound Bar με μια τηλεόραση LG για να ενισχύσετε απρόσκοπτα την απόδοση της τηλεόρασης και να δώσετε μοντέρνα εμφάνιση στον χώρο σας.
Για να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική στο LG S60Q μπορείτε να συνδεθείτε μέσω Bluetooth και να απολαύσετε καθηλωτικό ήχο και μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας.


Ανακυκλωμένο μέσα και έξω, το LG Sound Bar S60Q έχει πιστοποίηση από την UL ως προϊόντα ECV (Environmental Claims Validation), επειδή το άνω και το κάτω μέρος του σώματος του Sound Bar είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό. Αντίστοιχα, το ύφασμα που χρησιμοποιείται έχει πιστοποιηθεί ότι είναι από πολυεστερικό ζέρσεϊ κατασκευασμένο από πλαστικά μπουκάλια, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Πρότυπο Ανακύκλωσης. Το LG Sound bar είναι πιστοποιημένο ως οικολογικό προϊόν από την SGS επειδή η εσωτερική συσκευασία έχει αλλάξει σε ανακυκλωμένο χαρτοπολτό διαμορφωμένο σε καλούπια και πρόκειται για μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση συσκευασίας για την προστασία του προϊόντος. Τέλος, τα ανασχεδιασμένα κουτιά συσκευασίας του Sound bar διευκολύνουν την αποστολή περισσότερων προϊόντων με φορτηγά κάθε φορά και αυτό σημαίνει χαμηλότερες εκπομπές CO2.
Το LG Sound Bar S60Q θα είναι η καλύτερη παρέα τις πρώτες φθινοπωρινές νύχτες για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές.

LG