Αυτά είναι τα επίσημα video teaser για την νέα σειρά Galaxy S21 της Samsung!

9 Δεκεμβρίου, 2020

Διαρροών συνέχεια για την Samsung, αυτή την φορά με κάτι πιο χειροπιαστό και επίσημο από μια rendered εικόνα των συσκευών. Φυσικά μιλάμε για την «καταιγίδα» πληροφοριών για την νέα σειρά κινητών Galaxy S21 τα οποία έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες.

Οι τελευταίες διαρροές μάλιστα έχουν την μορφή βίντεο teaser, κάτι που μας δίνει μια εξαιρετική εικόνα για την σχεδίαση των κινητών.

YouTube video

Πρώτο το «ταπεινό» Galaxy S21 5G σε Phantom Violet χρώμα. Βλέπουμε καθαρά την επίπεδη οθόνη με την κεντρική selfie κάμερα. Το module φιλοξενεί μια τριπλή κάμερα με 12άρη κεντρικό αισθητήρα, έναν υπέρ ευρυγώνιο επίσης 12MP και έναν τηλεφακό στα 64MP. Ο συνδυασμός βιολετί χρώματος με χάλκινες λεπτομέρειες είναι ομολογουμένως εντυπωσιακός.

 

YouTube video

Το S21+ 5G έχει την ίδια εμφάνιση με το μικρότερο μοντέλο αλλά και τις ίδιες κάμερες. Οι διαφορές θα περιορίζονται στο μέγεθος της οθόνης και την χωρητικότητα της μπαταρίας. Και εδώ έχουμε το ίδιο Phantom Violet χρώμα.

 

YouTube video

Το μεγάλο Ultra μοντέλο είναι αυτό που διαφοροποιείται στην σχεδίαση. Ξεχωρίζουν η κυρτή οθόνη ενώ και το module της κάμερας είναι σαφώς μεγαλύτερο και στεγάζει μια τετραπλή κάμερα. Όπως σας έχουμε γράψει ήδη ΕΔΩ η κάμερα θα αποτελείται από έναν περισκοπικό φακό 10MP ο οποίος προσφέρει 10x οπτικό zoom, έναν κύριο αισθητήρα 1080MP, 12MP υπέρ ευρυγώνια κάμερα και 10MP τηλεφακό με 3x zoom. Στην επάνω πλευρά ξεχωρίζει το σύστημα εστίασης laser.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Samsung Unpacked θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου, με την κυκλοφορία να έρχεται στα τέλη του μήνα.