Αυτές τις γιορτές δείξτε την αγάπη σας με ένα smartwatch της HUAWEI

23 Δεκεμβρίου, 2022

Υπάρχουν γιορτές και γιορτές, αλλά σα τα Χριστούγεννα καμμιά. Άλλες γιορτές είναι του γλεντιού ή του φαγητού και κάποιες άλλες πιο προσωπικές. Τα αγαπημένα Χριστούγεννα όμως είναι η γιορτή της οικογένειας και της αγάπης. Η εποχή των δώρων, και όχι απλά επειδή μπορούμε ή γιατί πρέπει να τα αγοράσουμε, αλλά γιατί θέλουμε με την καρδιά μας να κάνουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα ευτυχισμένα. Να δούμε αυτό το παιδικό χαμόγελο όταν ανοίγουν το κουτάκι με το πολύχρωμο χαρτί περιτυλίγματος, ένα χαμόγελο που μένει αναλλοίωτο στον χρόνο και είναι το ίδιο λαμπερό είτε το πρόσωπο που αγαπάμε είναι 5 ή 55.

Η επιλογή του δώρου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Βλέπετε θέλουμε πάντα να βρούμε το καλύτερο και το πιο εντυπωσιακό. Αλλά προσοχή! Η αξία του δώρου δεν μετριέται με ευρώ αλλά με την μοναδικότητα. Το δώρο που επιλέχθηκε με αγάπη πρέπει να εκφράζει τα συναισθήματά μας αλλά και να δείχνει το πόσο νοιαζόμαστε για τους αγαπημένους μας.

Αλήθεια υπάρχει το απόλυτο δώρο; Ένα δώρο που να είναι όμορφο και πολυτελές, χρήσιμο στην καθημερινότητα αλλά ταυτόχρονα να δείχνει και το ενδιαφέρον για τα αγαπημένα μας πρόσωπα; Αλήθεια τι θα λέγατε για ένα από τα μοναδικά έξυπνα ρολόγια της HUAWEI;

 

HUAWEI WATCH D

Ένα δώρο εκτός από χρήσιμο θα πρέπει να είναι και διακριτικό. Έτσι αν ενδιαφέρεστε για την υγεία του δικού σας ανθρώπου προς θεού μην του πάρετε δώρο ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο και ένα οξύμετρο και του καταστρέψετε την ψυχολογία.
Προτιμήστε το HUAWEI WATCH D το οποίο είναι ένα όμορφο smartwatch με sport σχεδίαση, αλλά ταυτόχρονα μέσα του κρύβει ένα μικρό εργαστήριο για γρήγορες και ακριβείς καθημερινές εξετάσεις.
Το HUAWEI WATCH D δεν μοιάζει με κανένα άλλο smartwatch που έχετε δει μέχρι σήμερα καθώς είναι το πρώτο έξυπνο ρολόι που μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια την αρτηριακή σας πίεση. Για τον σκοπό αυτό ενσωματώνει μια μικροσκοπική αντλία αέρα και έναν αερόσακο στο λουράκι κάτι που το κάνει να λειτουργεί ακριβώς όπως ένα παραδοσιακό ηλεκτρονικό πιεσόμετρο.


Όμως οι λειτουργίες υγείας δεν σταματούν εδώ. Το HUAWEI WATCH D προσφέρει και την δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG)! Μάλιστα η τεχνολογία τη HUAWEI είναι τόσο προηγμένη που έχει λάβει και πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η μέτρηση γίνεται με ιδιαίτερα απλό τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακουμπήσετε επάνω στο κουμπί που ενσωματώνει τον αισθητήρα και το καρδιογράφημα ξεκινάει αμέσως. Όλες οι μετρήσεις αποθηκεύονται στην εφαρμογή HUAWEI Health και φυσικά έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτές.
Φυσικά ως γνήσιο «τέκνο» της HUAWEI το WATCH D μπορεί να μετρήσει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, την ποιότητα ύπνου, την θερμοκρασία του σώματος αλλά και τα επίπεδα στρες.
Παρά τις ιδιαίτερα εξελιγμένες λειτουργίες υγείας, το WATCH D παραμένει και ένα ικανότατο smartwatch. Είναι όμορφο και καλοσχεδιασμένο, έχει άριστη ποιότητα κατασκευής και μια φωτεινή και ευκρινέστατη οθόνη AMOLED στην οποία μπορείτε να βλέπετε μηνύματα, ειδοποιήσεις και τηλεφωνικές κλήσεις ή να επιλέξετε ανάμεσα από 70 διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης η μπαταρία του είναι αρκετή για 7 ολόκληρες ημέρες χρήσης ενώ φορτίζει ταχύτατα μέσω του ασύρματου φορτιστή που θα βρείτε στην συσκευασία.

Μήπως όμως θέλετε κάτι πιο πολυτελές και κλασικό; Τότε έχουμε να σας προτείνουμε τα μικρά αριστουργήματα της σειράς HUAWEI WATCH GT3 PRO!

HUAWEI WATCH GT3 PRO

Η σειρά περιλαμβάνει δύο μοναδικά με κλασική και διαχρονική σχεδίαση ενώ στα υλικά κατασκευής βρίσκουμε το ελαφρύ και πανίσχυρο τιτάνιο, το κεραμικό και το κρύσταλλο από ζαφείρι. Η αναλογική ομορφιά και τα premium υλικά κατασκευής δεν είναι τα μοναδικό χαρίσματα των ρολογιών της σειράς HUAWEI Watch GT3 Pro. Στο εσωτερικό τους κρύβουν όλη την τεχνολογία που απαιτείς από ένα σύγχρονο smartwatch και το αξεπέραστο design συνοδεύεται από μοναδικές λειτουργίες για την υγεία και την φυσική σου κατάσταση. Έτσι όπως και στο WATCH D μπορείτε να κάνετε ένα γρήγορο ηλεκτροκαρδιογράφημα, να μετρήσετε το οξυγόνο στο αίμα αλλά και να παρακολουθήσετε τον ύπνο, το στρες αλλά και τις δραστηριότητες. Επίσης με πιστοποίηση IP68 και 5ATM αντοχή στο νερό μπορείτε να κάνετε καταδύσεις σε βάθος έως και τα 30 μέτρα!
Φυσικά τα HUAWEI WATCH GT3 PRO μπορούν να σας ενημερώνουν για μηνύματα και ραντεβού αλλά και να δέχεστε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις.

Όλα τα smartwatch της HUAWEI είναι συμβατά με συσκευές Android και iOS και το σημαντικότερο είναι ότι παρά τις τεράστιες δυνατότητες σου προσφέρουν και τεράστια αυτονομία μπαταρίας η οποία φτάνει τις 14 ημέρες (HUAWEI Watch GT3 Pro Titanium) και τις 7 ημέρες (HUAWEI Watch GT3 Pro Ceramic & WATCH D).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R