Αυτό είναι το εντυπωσιακό Realme 12 Pro Rolex Edition

11 Ιανουαρίου, 2024

Η Realme ανακοίνωσε την επερχόμενη σειρά 12 Pro η οποία εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά της αλλά είχε κρατήσει έναν ακόμη άσο στο μανίκι της. Την συνεργασία της με τον θρυλικό κατασκευαστή ρολογιών την Rolex!

 

Είναι προφανές ότι η Realme θέλει να «παίξει» στην μεγάλη κατηγορία, μαζί με αναγνωρισμένους κατασκευαστές που σχεδόν κάθε χρόνο κάνουν «επώνυμες» συνεργασίες. Η συνεργασία με την Rolex σίγουρα θα βάλει την εταιρεία στα μεγάλα σαλόνια, καθώς θα της δώσει κάτι που δεν μπορεί να αγοραστεί με χρήμα. Μιλάμε φυσικά για το κύρος!

Για να δώσει μια μικρή γεύση από τη συνεργασία, η Realme κυκλοφόρησε ένα teaser βίντεο με τον διεθνή σχεδιαστή πολυτελών ρολογιών Ollivier Savéo. Ο Savéo, γνωστός για το ότι ακολουθεί την ελβετική παράδοση της ωρολογοποιίας του 18ου αιώνα, εξέφρασε το πάθος του για την αποτύπωση της ακρίβειας των ρολογιών μέσα από κλασικά στοιχεία σχεδιασμού. Η σειρά Realme 12 Pro Series, σύμφωνα με τον Savéo, ενσαρκώνει την ομορφιά της ακρίβειας, αντικατοπτρίζοντας την αφοσίωσή του στην παράδοση ενός σχεδιασμού που αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου.

Συνοδεύοντας την ανακοίνωση, μια αφίσα του Realme 12 Pro Rolex Edition κυκλοφόρησε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας μια γεύση από την αισθητική της συσκευής. Η αφίσα παρουσιάζει την ενσωμάτωση στοιχείων ρολογιού στο σχεδιασμό του smartphone, όπως ο δακτύλιος περιβλήματος της κάμερας που είναι εμπνευσμένος από το καντράν του ρολογιού. Η Realme στοχεύει να αναβαθμίσει την οπτική ελκυστικότητα της συσκευής συνδυάζοντας το κλασικό δέρμα και την προσοχή στην λεπτομέρεια διασφαλίζοντας ότι κάθε γωνία της συσκευής αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας.