Αυτό είναι το επερχόμενο foldable Samsung Galaxy Z Fold 6

14 Ιουνίου, 2024

Όλα δείχνουν ότι η ανακοίνωση του Samsung Galaxy Z Fold 6 θα γίνει στις 10 Ιουλίου 2024 και φυσικά οι φήμες αλλά και οι διαρροές δίνουν και παίρνουν καθημερινά. Τώρα ήρθε η ώρα των dummy συσκευών, των αντιγράφων δηλαδή τα οποία δίνονται στους κατασκευαστές αξεσουάρ ώστε να βάζουν μπρος την παραγωγή!

Η πιο πρόσφατη διαρροή έρχεται από τον γνωστό @UniverseIce ο οποίος ανέβασε στο Χ ένα dummy του Galaxy Z Fold6. Η εικόνα αυτή απλά επιβεβαιώνει όλες τις προηγούμενες φήμες για την σχεδίαση του νέου κινητού της Samsung.


Μάλιστα υπάρχει μια συγκριτική εικόνα μεταξύ του σημερινού Samsung Galaxy Z Fold 5 και του επερχόμενου Samsung Galaxy Z Fold 6. Μπορείτε να παρατηρήσετε τη φαρδύτερη εξωτερική οθόνη, κάτι που σίγουρα θα κάνει πολύ πιο άνετη στη χρήση την μεγάλη συσκευή. Αυτές οι εικόνες επιβεβαιώνουν επίσης τη φήμη ότι ο σχεδιασμός είναι πλέον πιο τετράγωνος και ότι το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο. Τέλος υπάρχουν οι αναμενόμενες τρεις κάμερες.

Η νέα αυτή διαρροή φαίνεται να είναι αξιόπιστη, αλλά για να είμαστε 100% σίγουροι θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ακόμη ημέρες.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R