Αυτό είναι το νέο Tesla Model 2 των 20 χιλιάδων δολαρίων

24 Φεβρουαρίου, 2023

Από τότε που η Tesla ανέφερε το ενδεχόμενο παρουσίασης ενός οικονομικού EV στη γκάμα της, οι fans της ηλεκτροκίνησης αλλά και όλοι εμείς που δεν έχουμε το κεφάλαιο για κάποιο «μεγάλο» Tesla, περιμένουμε με ανυπομονησία νέα σχετικά με το (όπως φημολογείται θα είναι το όνομά του) Tesla Model 2. Υπάρχει όμως τέτοιο αυτοκίνητο στα σκαριά; Μπορούμε να περιμένουμε ένα Tesla Model 2 το 2023; Ποιες είναι οι προδιαγραφές του Tesla Model 2; Πότε θα κυκλοφορήσει το Tesla Model 2;

Ε λοιπόν φαίνεται ότι το Model 2 μπορεί και να έχει διαρρεύσει από την ίδια την Tesla, καθώς έδειξε σκίτσα ενός μυστηριώδους νέου πρωτότυπου οχήματος σε ένα teaser βίντεο. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης με τον κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Gavin Newsom, ο Elon Musk ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας ενός κεντρικού γραφείου μηχανικών της Tesla στο Palo Alto. Στο διαφημιστικό βίντεο που διαφημίζει την παρουσία της Tesla στην Καλιφόρνια και έπαιξε στην εκδήλωση, εμφανίστηκε ένα σχεδιαστήριο με μερικά σκίτσα.

Εκεί, μαζί με τα σκίτσα που μοιάζουν με τα υπάρχοντα οχήματα της Tesla, όπως το Model 3 ή το Model Y, υπήρχε και ένα μικρότερο αυτοκίνητο το οποίο όπως φαίνεται είναι το επερχόμενο Model 2.

To πρώτο «μικρό» της Tesla αναμένεται να μπει δυναμικά στην αγορά και να αντιμετωπίσει ανταγωνιστικά οχήματα όπως το Volkswagen ID3 καθώς θα διαθέτει αυτονομία περίπου 402 χιλιομέτρων ενώ το κόστος του δεν αναμένεται να είναι υψηλότερο των 25.000 δολαρίων.

Την 1η Μαρτίου η Tesla θα διοργανώσει την «Ημέρα των Μετόχων» και οι φήμες λένε ότι εκεί θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση του μικρού και πιο προσιτού Tesla Model 2.

ΠΗΓΗ

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R