Αυτό είναι το νέο vivo S18 και φέρνει λειτουργίες AI και πολύ φως για τις νυχτερινές σας λήψεις

30 Νοεμβρίου, 2023

Η Vivo επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η επερχόμενη σειρά S18 θα διαθέτει το πρωτοποριακό μοντέλο AI γλώσσας BlueLM, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα στην τεχνολογία AI για smartphones.

Στη σημερινή πρωινή παρουσίαση, ο Ouyang Weifeng, ο αντιπρόεδρος προϊόντων της Vivo, παρουσίασε τις επίσημες εικόνες που αποκαλύπτουν την σχεδίαση της σειράς Vivo S18. Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι το “Aura Light”, ένα χαρακτηριστικό φωτιστικό σώμα κάτω από το module της κάμερας, το οποίο προσθέτει μια πινελιά μοναδικότητας στη συσκευή.
Το θέμα του σχεδιασμού της σειράς Vivo S18 αντλεί έμπνευση από τα λουλούδια και την ανθοφορία τους, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τα patterns στην πλάτη των συσκευών.

Φυσικά στην σχεδιαστική ταυτότητα συμβάλλει σημαντικά η σχεδίαση της κύριας κάμερας την οποία συμπληρώνει το δεύτερο τετράγωνο το οποίο στην ουσία είναι ένα φωτιστικό σώμα. Μέσα στο τετράγωνο αυτό κρύβεται και το φλας της κάμερας.
Λογικά το κινητό θα αποδίδει εξαιρετικά σε νυχτερινά πορτραίτα με την ισχύ του φωτιστικού σώματος αυτού.

Ο Ouyang Weifeng ολοκλήρωσε την ανακοίνωση με ένα teaser, λέγοντας: “Σειρά Vivo S18, τα λέμε την επόμενη Δευτέρα!”. Πλησιάζει η ημέρα λοιπόν που το νέο vivo θα κυκλοφορήσει και επίσημα.

Πηγή