Αυτό το καλοκαίρι, φέρτε τη δράση των αθλημάτων στο σαλόνι σας με τις ισχυρές μπάρες ήχου της Sonos

21 Ιουλίου, 2021

Μετά από ένα έτος αναβολών και καθυστερήσεων, αυτό το καλοκαίρι είναι αφιερωμένο σε αθλητικά γεγονότα, με ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο να συντονίζουν τις συσκευές τους για να πανηγυρίσουν τις αγαπημένες τους ομάδες.

Αν ο πρώτος γύρος των playoffs του NBA (+3% θεατές σε σχέση με το 2019) ή το Euro 2020 (+12% θεατές σε σχέση με το 2016) αποτελούν μία ένδειξη, τα αθλήματα στην τηλεόραση έχουν περισσότερους θεατές από ποτέ άλλοτε. Για αυτούς που ψάχνουν να αναπαράγουν τον ήχο και τη συγκίνηση των αθλημάτων στο σπίτι τους, οι πανίσχυρες και κομψές μπάρες ήχου Sonos Arc και Sonos Beam είναι εδώ για να κάνουν τον κινηματογραφικό ήχο πραγματικότητα με απίστευτη ευκολία.
Με δυνατό, κινηματογραφικό surround ήχο που βελτιστοποιείται για κάθε συγκεκριμένο χώρο, η Sonos Arc είναι η απόλυτη σύντροφός σας για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά σπορ.


○ Κατασκευασμένη με καινοτομική τεχνολογία που κατευθύνει τον ήχο πολυδιάστατα μέσα στον χώρο, η Arc θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι κάθεστε στην μπροστινή σειρά των κερκίδων.
○ Με τον κομψό, επιμήκη σχεδιασμό της, η Arc ταιριάζει διακριτικά σε κάθε σπίτι. Με μόλις δύο καλώδια, η εγκατάστασή της είναι πανεύκολη επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε να ακούτε τους αγαπημένους σας αθλητικούς αγώνες με εξαιρετική ευκρίνεια, ακρίβεια και βάθος σε λίγα μόνο λεπτά.
○ Επιπλέον, η Arc είναι στην ουσία δύο ηχεία σε ένα, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες όταν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη και να κάνετε stream μουσική, podcasts και ακόμα περισσότερα όταν η τηλεόραση είναι κλειστή.
○ Η Arc μπορεί επίσης να συνδεθεί με άλλα ηχεία του σπιτιού σας ώστε να μπορείτε να ακούσετε μέσω streaming σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Έτσι, θα μπορείτε να ετοιμάζετε τα burgers ή να ανανεώνετε τα ποτά της παρέας, χωρίς να χάνετε στιγμή από τη δράση.


Αν η Arc σάς φαίνεται πολύ μεγάλη για τον χώρο σας, η μικρών διαστάσεων μπάρα ήχου Sonos Beam δεν θα σας αφήσει απογοητευμένους. Συντονισμένη από μηχανικούς ήχου βραβευμένους με Όσκαρ, με δυνατότητα φωνητικής βοήθειας Google Assistant και Amazon Alexa όπως και η Arc (στις περιοχές όπου διατίθεται φωνητικός έλεγχος) και με απλή ρύθμιση και εγκατάσταση, η Sonos Beam προσφέρει ήχο που θα σας ξεσηκώσει.
Αυτό το καλοκαίρι, φέρτε την αθλητική δράση στο σαλόνι του σπιτιού σας και απολαύστε πλούσιο και ευκρινή ήχο που γεμίζει τον χώρο με τις μπάρες ήχου Arc και Beam της Sonos. Συγκεντρώστε τους φίλους και την οικογένειά σας, πάρτε μερικά σνακ και βυθιστείτε στη συγκίνηση των αθλητικών αγώνων με ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου που είναι ταυτόχρονα κομψό και πανεύκολο στην χρήση και εγκατάσταση.