Αυτοκίνητα Εκπέμπουν S.O.S., νέα επεισόδια στο National Geographic!

22 Μαρτίου, 2021

Η βραβευμένη σειρά «Αυτοκίνητα Εκπέμπουν S.O.S.» με το ασυναγώνιστο δίδυμο Tim Shaw και Fuzz Townshend, επιστρέφουν για να πραγματοποιήσουν ακόμα περισσότερα μηχανοκίνητα όνειρα, αυτή τη φορά, μεγαλύτερα και καλύτερα από ποτέ.

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται από την Πέμπτη 1 Απριλίου στις 21.50 και κάθε Πέμπτη, αποκλειστικά στο National Geographic. Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Στα νέα επεισόδια της σειράς «Αυτοκίνητα Εκπέμπουν S.O.S.», το δίδυμο αναλαμβάνει τις μεγαλύτερες προκλήσεις μέχρι σήμερα. Χρόνια σκουριάς, δυσεύρετα ανταλλακτικά και χαλασμένες μηχανές, έρχονται αντιμέτωπα με την εφευρετικότητα και την τεχνογνωσία των Tim και Fuzz. Ο σκοπός είναι ένας: να επιστρέψουν τα κλασικά αυτοκίνητα εκεί που τους αξίζει, στο δρόμο!

Ο Tim και o Fuzz θα ταξιδέψουν στο Southampton για να αναλάβουν ένα Jensen Interceptor του 1969, θα διασώσουν ένα MG Metro 6R4, έναν απίστευτα τροποποιημένο σκαραβαίο VW Wizard και μια εγκαταλελειμμένη Jaguar XJ-S V12 του 1980 προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στους ιδιοκτήτες τους. Θα δούμε δάκρυα να εναλλάσσονται με γέλιο, αλλά ένα είναι το σίγουρο, θα απολαύσουμε πανέμορφα αυτοκίνητα να μεταμορφώνονται!