Buyer’s Guides 2021: Αυτά είναι τα 5 κορυφαία fitness trackers της αγοράς σήμερα

3 Νοεμβρίου, 2021

Η πανδημία είχε τεράστιο αντίκτυπο στην εργασιακή μας καθημερινότητα, την κοινωνική μας ζωή αλλά και την ψυχική μας υγεία. Παρόλα αυτά σκεφτείτε θετικά. Όλη αυτή η ταλαιπωρία μας άφησε και κάποιες καλές συνήθειες όπως το περπάτημα, το ποδήλατο και γενικότερα οι αθλητικές δραστηριότητες. Μέσα στην πανδημία είδαμε ανθρώπους κάθε ηλικίας να τρέχουν ολημερίς στα πάρκα αλλά και γνωστούς μας (που το περισσότερο περπάτημα που είχαν κάνει ήταν μέχρι το σουβλατζίδικο της γειτονιάς) να κάνουν τζόκινγκ χωρίς αύριο!

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η κατηγορία των fitness trackers γνώρισε τεράστια άνοδο, με τις εταιρείες να παρουσιάζουν ολοένα και πιο εντυπωσιακά ρολόγια με πραγματικά ενδιαφέρουσες λειτουργίες.
Φυσικά δεν χρειάζεται να αλωνίζεις πάρκα και βουνά για να αγοράσεις ένα fitness tracker, μιας και έχουν βελτιωθεί τόσο πολύ που σήμερα αποτελούν την καλύτερη εναλλακτική ενός smartwatch. Μάλιστα υπάρχουν συσκευές που σε χαρακτηριστικά συναγωνίζονται ακόμη και τα πλέον ακριβά smartwatch.

Σήμερα λοιπόν στον οδηγό αγοράς μας θα διαβάσετε για τα 5 κορυφαία fitness trackers που μπορείτε να βρείτε στην Ελληνική αγορά. Τα ρολόγια αυτά είναι καλοσχεδιασμένα, έχουν φανταστικές λειτουργίες καταγραφής δραστηριοτήτων ενώ προσέχουν και την υγεία σας καταγράφοντας καρδιακούς παλμούς, ποιότητα ύπνου, επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και άλλα πολλά.

 

Huawei Watch FIT


Με διαφορά το κορυφαίο fitness tracker της αγοράς σήμερα. Έχει εξαιρετικό design αλλά και μια οθόνη OLED 1,64 ιντσών η οποία προσφέρει άριστη ποιότητα απεικόνισης. Είναι λεπτό και ελαφρύ, η μπαταρία του μπορεί να αντέξει έως και 10 ημέρες συνεχόμενης χρήσης ενώ μια φόρτιση 5 λεπτών δίνει μια ημέρα χρήσης. Το FIT παρέχεις ακριβείς μετρήσεις για 11 αθλητικές δραστηριότητες, και 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες προπόνησης. Φυσικά παρακολουθεί τον ύπνο, τους παλμούς, το οξυγόνο στο αίμα αλλά και τον κύκλο της εμμήνου ρύσης ενώ σας ενημερώνει για ειδοποιήσεις, μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις.
ΤΙΜΗ 89€
ΔΙΑΘΕΣΗ 

 

Apple Watch SE


Η καλύτερη (και μοναδική) επιλογή αν το κινητό σας είναι iPhone. Το Watch SE είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό fitness band, κάτι που βέβαια φαίνεται και από το κόστος του. Έχει φανταστική οθόνη Retina, τρέχει εφαρμογές, σας επιτρέπει να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις ενώ θα σας θυμίσει μέχρι και πόσες ώρες έχετε να πλύνετε τα χέρια σας. Κάτι σαν μια Ελληνίδα μάνα στο καρπό σας δηλαδή. Φυσικά δεν λείπουν οι εξελιγμένες δυνατότητες καταγραφής δραστηριοτήτων αλλά και οι λειτουργίες υγείας.
ΤΙΜΗ 349€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

HONOR Band 6


Κορυφαία value for money αγορά η οποία ενσωματώνει μια ευκρινέστατη οθόνη AMOLED 1,47’’ και μπαταρία η οποία προσφέρει αυτονομία 14 ημερών! Μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα την αθλητική δραστηριότητα που κάνετε ή μπορείτε να επιλέξετε εσείς μέσα από 10 επαγγελματικά workout modes. Μπορεί να είναι μικρό και προσιτό αλλά παρόλα αυτά διαθέτει 24ωρη παρακολούθηση καρδιακών παλμών και επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, την ποιότητα ύπνου και τον γυναικείο κύκλο. Φυσικά δεν λείπουν οι ειδοποιήσεις για μηνύματα και κλήσεις που κάνουν την καθημερινότητά σας λίγο πιο εύκολη.
ΤΙΜΗ 44,90€
ΔΙΑΘΕΣΗ 

 

Xiaomi Mi Smart Band 6


Μικρό, νεανικό και άκρως προσιτό το νέο Smart Band της Xiaomi. Μην το υποτιμήσετε όμως καθώς κρύβει μερικά εντυπωσιακά καλά χαρακτηριστικά. Έχει οθόνη AMOLED 1,56’’ η οποία είναι ευκρινής ακόμη και σε έντονη ηλιοφάνεια, είναι αδιάβροχο ενώ η μπαταρία του αντέχει για 14 ημέρες σε κανονική λειτουργία. Μπορεί να παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα αλλά και την ποιότητα αναπνοής και ύπνου ενώ υπάρχει και η απαραίτητη 24ωρη παρακολούθηση καρδιακών παλμών.
Οι δραστήριοι θα εκτιμήσουν τα 30 συνολικά fitness modes μέσα στα οποία περιλαμβάνονται και τα HIIT, Basketball, Boxing και Zumba.
ΤΙΜΗ 39,90€
ΔΙΑΘΕΣΗ 

 

Samsung Galaxy Watch Active2


Ακροβατεί ανάμεσα στον κόσμο των fitness trackers και αυτόν των smartwatch αλλά στο τέλος έχει την δική του μοναδική προσωπικότητα. Έχει όμορφη σχεδίαση και ευκρινή οθόνη 1,4’’ ενώ είναι και αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68. Φυσικά έχει πολύ καλές λειτουργίες καταγραφής αθλητικών δραστηριοτήτων και σας δίνει και συμβουλές για την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης σε πραγματικό χρόνο. Στις λειτουργίες υγείας υπάρχει καταγραφή καρδιακών παλμών, ποιότητας ύπνου και στρες, και η μπαταρία του μπορεί να αντέξει έως και μια ημέρα λειτουργίας.
ΤΙΜΗ 219,90€
ΔΙΑΘΕΣΗ