D-Link @ CES 2021: Smart Home και απομακρυσμένη εργασία από την D-Link!

13 Ιανουαρίου, 2021

Η D-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία δικτύωσης και συνδεσιμότητας, πρόκειται να παρουσιάσει στην CES 2021 την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 6, 5G και 2,5 Gigabit Ethernet. Οι νέες τεχνολογίες έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων έξυπνων σπιτιών και των χώρων εργασίας – ειδικά εκείνους που πλήτονται κατά την παγκόσμια πανδημία.

Οι νεότερες τεχνολογίες της D-Link έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να βελτιώσουν το οικοσύστημα του οικιακού δικτύου και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να συνεχίσουν να προσαρμόζονται στην ρουτίνα της νέας καθημερινότητας – Οι νέες τεχνολογίες διασφαλίζουν ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι συνδεδεμένοι με τις συσκευές τους αλλά και μεταξύ τους, υποστηρίζουν τα μέσα ψυχαγωγίας και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και εργασίας, καθώς και εξασφαλίζουν ότι τα σπίτια είναι ασφαλής.

Στην κατηγορία 2,5 Gigabit, ανεβάζοντας τον πήχη των λύσεων ενσύρματης σύνδεσης, η D-Link θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο USB-C σε 2.5G Ethernet Adapter (DUB-E250) και το Multi-Gigabit Unmanaged Switch (DMS-106XT). Η εταιρεία θα αποκαλύψει επίσης την τελευταία της λύση έξυπνης οικιακής ασφάλειας, την 2K QHD Pan & Zoom Wi-Fi κάμερα εξωτερικού χώρου (DCS-8635LH), καθώς και τον προσαρμογέα AX1800 Wi-Fi 6 USB 3.0 (DWA-X1850), το 5G Wi – Fi 6 Mobile Hotspot (DWR-2101) και το 5G AC2600 Wi-Fi Router (DWR-978).

Ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe, είπε: «Το να παραμένουμε συνδεδεμένοι μεταξύ μας, με τα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας είναι απαραίτητο σήμερα περισσότερο από ποτέ. Η παγκόσμια πανδημία μας έχει διδάξει πόσο σημαντική είναι η τεχνολογία και τον κρίσιμο ρόλο της στη διατήρηση της καθημερινότητας μας. από την απομακρυσμένη εργασία και τη εκμάθηση μέχρι την παροχή ψυχαγωγίας και το να παραμένουμε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους μας – όπου κι αν βρίσκονται».

«Περισσότερο από ποτέ, η DLink έχει ως στόχο να διασφαλίζει ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παραμένουν συνδεδεμένοι σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε τις νεότερες τεχνολογίες μας, οι οποίες αποτελούν πραγματικά απόδειξη της δέσμευσής μας να δημιουργήσουμε και να κατασκευάσουμε λύσεις που πραγματικά βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων»

Η εκτεταμένη γκάμα καινοτόμων, υψηλής απόδοσης και διαισθητικών τεχνολογιών της D-Link διατίθεται τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους καταναλωτές μέσω του παγκόσμιου δικτύου καναλιών και συνεργατών λιανικής και παρόχων υπηρεσιών.

 

 

USB-C to 2.5G Ethernet Adapter (DUB-E250)

 

Το καινοτόμο, βραβευμένο με έπαινο στη CES 2021, DUB-E250 της D-Link είναι ο μικρότερος προσαρμογέας USB-C 2.5G Ethernet που διατίθεται στην αγορά. Σχεδιασμένο για να εξουδετερώσει τα σημεία συμφόρησης του δικτύου επιτρέποντας 2,5 φορές το εύρος ζώνης μιας σύνδεσης Gigabit Ethernet, είναι πλήρως συμβατό με τον υπάρχοντα εξοπλισμό δικτύου. Το DUB-E250 παρέχει μια προσιτή, γρήγορη και απλή μετάβαση σε συνδεσιμότητα υψηλής απόδοσης.

 

Multi-Gigabit Unmanaged Switch (DMS-106XT)

Το DMS-106XT είναι το νεότερο unmanaged switch της D-Link που επιταχύνει την απόδοση του δικτύου και προσφέρει αδιάκοπες διαδικτυακές εμπειρίες. Διαθέτοντας θύρες 2.5G Ethernet και μία θύρα Ethernet 10G, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν για να απολαύσουν απρόσκοπτη ροή HD και παιχνίδια, ενώ η θύρα 10G συνδέεται με αποθηκευτικά μέσα για γρήγορη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή επαναφορά δεδομένων. Η λειτουργία Turbo ενεργοποιεί εξαιρετικά χαμηλό λανθάνοντα χρόνο για ροή και gaming υψηλής ποιότητας, ενώ η προσαρμοσμένη LED παρέχει άμεσες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο. Οι multi-gig θύρες είναι συμβατές με τα υπάρχοντα και παλαιότερα καλώδια και εξοπλισμό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναπτυχθεί όπου απαιτείται επιπλέον εύρος ζώνης χωρίς δαπανηρή και χρονοβόρα εκ νέου καλωδίωση ή αντικατάσταση εξοπλισμού.

 

2K Panning κάμερα εξωτερικού χώρου (DCS-8635LH)

Το νέο DCS-8635LH παρέχει ακριβή, λεπτομερή παρακολούθηση και προστασία για ένα σπίτι ή ένα μικρό γραφείο. Η κάμερα δικτύου με βαθμολογία IP65 προσφέρει ανάλυση 2K QHD και κάλυψη 360 μοιρών χάρη στην εκλεπτυσμένη, μηχανική δυνατότητα λήψης. Προηγμένες δυνατότητες όπως ανίχνευση ατόμου, αναγνώριση προσώπου, αυτόματη παρακολούθηση κίνησης, ανίχνευση σπασίματος γυαλιού και σειρήνα ηχείων αποτρέπουν τους εισβολείς και προστατεύουν τις εγκαταστάσεις.

 

Προσαρμογέας AX1800 Wi-Fi 6 USB 3.0 (DWA-X1850)

Το DWA-X1850 της D-Link είναι ο πρώτος προσαρμογέας USB 3.0 Wi-Fi 6 στην αγορά, παρέχοντας έναν γρήγορο, εύκολο και οικονομικό τρόπο για τους χρήστες να αναβαθμίσουν υπολογιστές με την τελευταία ασύρματη τεχνολογία AX. Απλώς συνδέοντας τον προσαρμογέα σε μια θύρα USB, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από ασφαλές, υψηλής ταχύτητας Internet έως και 574 Mbps στη ζώνη 2,4GHz και 1200 Mbps στη ζώνη 5GHz. Το DWA-X1850 διαθέτει επίσης κρυπτογράφηση Wi-Fi WPA3 για βέλτιστη προστασία δικτύου και συσκευών.

 

5G Wi-Fi 6 Mobile Hostpost (DWR-2101) και

5G AC2600 Wi-Fi Router (DWR-978)

 

D-Link’s 5G Wi-Fi 6 Mobile Hotspot (DWR-2101) and 5G AC2600 Wi-Fi Router (DWR-978) offers lighting-fast 5G connectivity on-the-go, or to the home or office. With Internet download speeds of up to 1.6 Gbps, these 5G routers are perfectly placed to power the most data-intensive online applications and remote working that has become the norm of today.

Το 5G Wi-Fi 6 Mobile Hotspot της D-Link (DWR-2101) και το 5G AC2600 Wi-Fi Router (DWR-978) προσφέρουν γρήγορη συνδεσιμότητα 5G εν κινήσει, ή στο σπίτι ή στο γραφείο. Με ταχύτητες λήψης έως και 1,6 Gbps, αυτοί οι δρομολογητές 5G είναι τέλεια κατασκευασμένοι για να τροφοδοτούν τις περισσότερες διαδικτυακές εφαρμογές με υψηλή διαμετακόμηση δεδομένων, αλλά και την απομακρυσμένη εργασία που έχει γίνει ο κανόνας του σήμερα.

 

Περιηγηθείτε διαδικτυακά με τη D-Link και γνωρίστε τις νέες προτάσεις της στην CES 2021:

https://www.dlink.com/en/events/ces-2021