Διαρρέει νέο ARM Surface αλλά και 15άρι Surface laptop μια ημέρα πριν την παρουσίαση

1 Οκτωβρίου, 2019

Μόλις μια ημέρα πριν το μεγάλο event της Microsoft ο θρυλικός Evan Blass έκανε πάλι την ζημιά του καθώς διέρρευσε μια πλειάδα από νέα Surface. Έτσι το μενού αύριο θα έχει Surface με επεξεργαστές ARM και AMD, το πρώτο 15άρι Surface laptop αλλά και τα κλασσικά Surface Pro 7 και laptop 3 που περιμέναμε έτσι και αλλιώς.

 

ARM Surface Pro


Από τις εικόνες του Blass φαίνεται άμεσα η ομοιότητα αυτού του Surface με το κλασικό Surface Pro 7 όπως και το ότι φαίνεται πιο λεπτό. Τo tablet αυτό έχει δύο θύρες USB-C και το γνωστό stand στην πίσω πλευρά ενώ δεν λείπει και το κάλυμμα πληκτρολόγιο. Αυτό το 2 σε 1 σύμφωνα με τις εικόνες θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αποχρώσεις.

 
Surface Pro 7


Ελαφρώς πιο παχύ, με επιπλέον θύρες που είναι πάντα καλοδεχούμενες αλλά και το πολυπόθητο USB-C που τόσο θέλαμε. Η ποιότητα κατασκευής φαίνεται να είναι εξαιρετική ενώ οι καθαρές γραμμές με τις ελαφριές καμπύλες στις γωνίες είναι όλα τα λεφτά.

 
Surface Laptop 3 13’’


Το νέο laptop διέρρευσε σε αρκετές φωτογραφίες και μοιάζει φανταστικό. Είναι αρκετά slim, με μια επίσης λεπτή οθόνη και card reader κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι επαγγελματίες. Δυστυχώς δεν έχουμε εικόνα της αριστερής πλευράς οπότε δεν γνωρίζουμε την συνδεσιμότητα που προσφέρει.

 
Surface Laptop 3 15’’


Παρόμοια σχεδίαση με το 13άρι αλλά και μεγαλύτερες διαστάσεις για να χωρέσει η νέα απολαυστική οθόνη. Το μεταλλικό φινίρισμα φαίνεται top notch και σίγουρα το προτιμούμε από την έκδοση με αλκαντάρα που μας είχε παρουσιάσει η Microsoft.

 

EVLEAKS