Διαρρέουν τα νέα noise cancelling ακουστικά Ultra της Bose

25 Φεβρουαρίου, 2023

Η Bose είναι μια εταιρεία που ξέρει καλά να κρατάει τα μυστικά της μιας και σπάνια βλέπουμε διαρροές νέων προϊόντων.

Δυστυχώς για αυτή υπάρχουν και οι leakers όπως ο Kuba Wojciechowski ο οποίος διέρρευσε ένα render των επερχόμενων ακουστικών Bose QuietComfort Ultra.

Αν και πολλά ερωτηματικά περιβάλλουν το Ultra, πιθανότατα πρόκειται για ένα προιόν το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Η Bose συνηθίζει να παρουσιάζει νέα ακουστικά κάθε δύο χρόνια. Έτσι τον Οκτώβριο του 2017 κυκλοφόρησαν τα QuietComfort 35II, τον Μάρτιο του 2019 τα Bose Noise Cancelling 700 και τον Σεπτέμβριο του 2021 παρουσίασε τα QuietComfort 45.
Αυτό που εμείς παρατηρήσαμε ήταν ότι η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου της Bose βελτιώνεται σημαντικά με κάθε νέο ζευγάρι ακουστικών που παρουσιάζει η εταιρεία, και έτσι αναμένουμε ότι το QuietComfort Ultra θα ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα. Μάλιστα με δεδομένο ότι τα τελευταία ακουστικά της Bose είχαν απλά κορυφαίο σύστημα αποκοπής θορύβων, πιστεύουμε ότι τα Ultra κυριολεκτικά θα εξοντώσουν τον ανταγωνισμό (λέγε με Sony).


Από την εικόνα βλέπουμε μια σχετικά συντηρητική σχεδίαση, ενώ δεν είναι ορατός κάποιος μηχανισμός αναδίπλωσης των ακουστικών. Η ποιότητα μπορεί να μην φαίνεται από την εικόνα, αλλά ως γνήσιο τέκνο της Bose είναι σίγουρο ότι θα καλύπτει τα υψηλά standard της εταιρείας.
Δεν γνωρίζουμε ποιους Bluetooth codecs θα υποστηρίζουν τα ακουστικά, αλλά αν τα QuietComfort 45 αποτελούν ένδειξη, τα Ultra θα διαθέτουν SBC και AAC. Με βάση τη γωνία του QuietComfort Ultra στο render, δεν είναι σαφές αν τα ακουστικά θα έχουν είσοδο 3,5 mm ή αν η μόνη ενσύρματη επιλογή θα είναι η USB-C.