Διεθνής ημέρα οικογένειας: Γιορτάστε με τους αγαπημένους σας με μια ταινία στη νέα LG NANO82T6B

17 Μαΐου, 2024

Καθώς οι οικογένειες σε όλον τον κόσμο ετοιμάζονται να γιορτάσουν τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας, η LG Electronics παρουσιάζει έναν ακόμη τρόπο, για να έρθετε κοντά με τους αγαπημένους σας: την τηλεόραση LG NANO82T6B. Φέτος, οι οικογένειες μπορούν να συνδυάσουν τον πολύτιμο χρόνο που περνούν με τη μαγεία του κινηματογράφου, από την άνεση του σαλονιού τους.

Η LG NANO82T6B δεν είναι απλώς μια ακόμη τηλεόραση, αλλά μια πύλη σε έναν κόσμο ψυχαγωγίας και συντροφικότητας. Με την εκπληκτική οθόνη NanoCell και την τεχνολογίες που προσφέρουν καθηλωτικό ήχο, οι οικογένειες μπορούν να βιώσουν τις ταινίες όπως ποτέ άλλοτε, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Με τη NANBO82T6B η οικογενειακή εμπειρία θέασης αναβαθμίζεται και είτε πρόκειται για μια κλασική βραδιά ταινίας είτε για έναν μαραθώνιο του Σαββατοκύρια-κου, η εικόνα της μαγεύει.

Η LG NANO82T6B δεν είναι μόνο για ψυχαγωγία, αφού με τις έξυπνες λειτουργίες της, οι οικογένειες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν στις αγαπημένες τους υπηρεσίες streaming και να ανακαλύψουν μαζί νέο περιεχόμενο. Είτε πρόκειται για ένα διαχρονικό κλασικό έργο είτε για το πιο πρόσφατο blockbuster, υπάρχει κάτι για να απολαύσουν όλοι μαζί. Αποδίδοντας πραγματική ανάλυση 4K, η τηλεόραση προσφέρει καθαρότερη εικόνα, με αληθινά χρώματα και ευκρίνεια, βυθίζοντας τους χρήστες σε έναν ζωντανό κόσμο 4K, όπου τα χρώματα αναδύονται και η έντονη ευκρίνεια δημιουργεί μια εντυπωσιακή οπτι-κή συμφωνία. Διαθέτει επεξεργαστή alpha 5 AI 4K Gen7 ο οποίος βελτιστοποιεί αυτό-ματα τον ήχο και τη φωτεινότητα, για απόλυτα καθηλωτική εμπειρία δράσης.
Με τη βοήθεια του FILMMAKER Mode που αποδίδει τις ταινίες ακριβώς όπως επι-θυμεί ο σκηνοθέτης με ακριβείς ρυθμίσεις, οι χρήστες απολαμβάνουν την αυθεντική εκδοχή της ταινίας από την άνεση του σπιτιού τους. Ενώ, το HDR10 Pro εξασφαλίζει ότι κάθε ταινία παρουσιάζεται στο πραγματικό της μεγαλείο, με εξαιρετικά ακριβή χρώματα και αντίθεση για πιο καθηλωτικές εμπειρίες προβολής.

 

Με το webOS Re:New Program , οι εφαρμογές της LG Smart TV γίνονται απίστευτα εύχρηστες και εύκολες, επιτρέποντας τη γρήγορη περιήγηση στις εφαρμογές και την ε-ναλλαγή από τη μία στην άλλη. Με την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού webOS για έξυπνες τηλεοράσεις, η LG τηλεόραση μεταμορφώνεται στον απόλυτο οικιακό κόμβο ψυχαγωγίας. Οι χρήστες απολαμβάνουν μια ακόμη πιο εξατομικευμένη τηλεο-πτική εμπειρία με μια Αρχική Οθόνη που γεμάτη με ενδιαφέρουσες προτάσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Για να βιώσουν οι χρήστες τη δική τους τηλεοπτική εμπειρία, λαμβάνουν εξατομικευ-μένες επιλογές περιεχομένου και υπηρεσιών και έχουν πρόσβαση σε αυτά με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Το UI Quick Cards ταξινομεί διαισθητικά το ποικίλο περιεχόμε-νο και τις υπηρεσίες σε κατηγορίες όπως μουσική, παιχνίδια και αθλητικά μέσα σε ένα user-centric interface που μοιάζει με το σχεδιασμό του user interface των κινητών τη-λεφώνων. Το webOS προσφέρει μια πληθώρα λειτουργιών και υπηρεσιών για διαφορετικές ανά-γκες και lifestyle, καλύπτοντας όλες τις λειτουργίες όπως Cloud gaming, home fitness, video κλήσεις, ζωντανά μαθήματα διδασκαλίας μέσω τηλεόρασης, online entertainment και απομακρυσμένες ιατρικές συμβουλές και περίθαλψη.

Η LG NANO82T6B διαθέτει επίσης AI Sound Pro ώστε οι χρήστες να μπορούν ακούν με λεπτομέρεια κάθε ήχο σε κάθε σκηνή. Ο ήχος είναι ρεαλιστικός παντού στον χώρο και οι χρήστες μπορούν να ακούν κάθε ανάσα και χτύπο καρδιάς, καθώς το σύστημα εικονικού ήχου surround 9.1.2 γεμίζει τον χώρο με πλούσιο ήχο ποιότητας σκηνικού ήχου. Τέλος, με Dynamic Sound Boost o εντυπωσιακός ήχος γεμίζει τον χώρο και οι βελ-τιώσεις του επεξεργαστή AI δίνουν μια δυναμική ενίσχυση γεμάτη ισχύ ενώ το Adap-tive Sound Mode εξισορροπεί τον ήχο σύμφωνα με το είδος σε πραγματικό χρόνο για πλούσια ευκρίνεια.

Η LG Electronics ενθαρρύνει τις οικογένειες να έρθουν κοντά, να μοιραστούν γέλιο και να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις με την LG NANO82T6B. Γιατί όταν ο οικο-γενειακός χρόνος συναντά την κινηματογραφική μαγεία, όλα είναι δυνατά.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R