Είναι γεγονός! Τον Φεβρουάριο έρχεται το 5G smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη της Huawei!

25 Ιανουαρίου, 2019

Η Huawei επιβεβαιώνει αυτό που ήδη πιστεύαμε ή ευχόμασταν και στο Mobile Congress θα παρουσιάσει το δικό της foldable smartphone!

Τα ευχάριστα νέα έρχονται από το Πεκίνο και την παρουσίαση του νέου 5G modem Balong 5000 της Huawei. Στην παρουσίαση αυτή ο CEO Richard Yu αφού τελείωσε την ομιλία του είπε «Θα σας δούμε στην Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο όπου και θα παρουσιάσουμε το πρώτο smartphone 5G με αναδιπλούμενη οθόνη».

Φυσικά γνωρίζαμε ήδη ότι η Huawei ετοιμάζει το δικό της κινητό με αναδιπλούμενη οθόνη, ενώ ο Richard Yu είχε ήδη πει σε συνέντευξή του ότι το κινητό αυτό θα κυκλοφορήσει πιο γρήγορα από ότι πιστεύουμε.
Το μόνο που μένει είναι να δούμε την λύση που θα επιλέξει η Huawei για την αναδίπλωση της οθόνης αλλά και πως αυτό θα συγκρίνεται με την πρόταση της Samsung.
Για το τέλος αφήνουμε την τιμή αλλά και τον χρόνο κυκλοφορίας μιας συσκευής με τόσο εξελιγμένα χαρακτηριστικά.

Αν…λέμε αν η Huawei κάνει το θαύμα της και κυκλοφορήσει άμεσα την δική της πρόταση σε μια τιμή που να θεωρείται λογική τότε θα μιλάμε για τεράστιο χτύπημα στην Samsung. Και πριν αρχίσετε να σκέφτεστε το τι σημαίνει λογική τιμή….θα σας πούμε ότι αυτή είναι κοντά στα 1500 ευρώ. Και θα μιλάμε και για θαύμα!