Έρχεται το Galaxy Tab S6 με διπλή κάμερα και μαγνητικό S-Pen!

11 Ιουλίου, 2019

Η Samsung πρόσφατα παρουσίασε το tablet Galaxy Tab S5e. Και ενώ όλοι περιμέναμε να δούμε και το κανονικό S5 η κορεατική εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Galaxy Tab S6. Δεν καταλάβαμε ακριβώς που πήγε το S5 αλλά δεν θα είναι και η πρώτη φορά που κάποιος κατασκευαστής αλλάζει την σειρά ή πηδάει αριθμούς.

Φυσικά οι πρώτες εικόνες και χαρακτηριστικά έχουν ήδη διαρρεύσει οπότε γνωρίζουμε ότι το νέο tablet θα έχει οθόνη 10.5 ιντσών και στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο Snapdragon 855. Σύμφωνα με το SamMobile θα υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις των 64-128-256GB, ενώ ο μαγνητικός φορτιστής στην πλάτη μάλλον δείχνει ότι το S-Pen της ταμπλέτας θα έχει εξελιγμένη λειτουργικότητα όπως και φημολογείται ότι θα έχει και το πενάκι του Galaxy Note 10.


Περίεργη κρίνεται η κίνηση να τοποθετήσει διπλή κύρια κάμερα η Samsung, μιας και τα tablet έχουν πάψει εδώ και καιρό να εξοπλίζονται με κορυφαίες κάμερες.

Το νέο Galaxy Tab S6 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μαζί με το Note 10 ή τουλάχιστον τον Σεπτέμβριο στην έκθεση IFA.

 

ΠΗΓΗ