Έρχεται το Honor Watch Magic 2ης γενιάς!

31 Οκτωβρίου, 2019

Η Honor θα κυκλοφορήσει ένα νέο smartwatch μέχρι το τέλος του χρόνου. Αυτό είναι το μήνυμα που πήραμε από το teaser που έκανε την εμφάνισή του εν όψει Halloween στα social κανάλια της εταιρείας. Εντάξει δεν χρειάστηκε και ιδιαίτερη φαντασία από μέρους μας, μιας και στην εικόνα βλέπουμε καθαρά το περίγραμμα ενός ρολογιού!

Η Honor μάλιστα επιβεβαίωσε ότι το ρολόι θα είναι ο αντικαταστάτης του Honor Magic Watch, ένα εντυπωσιακό smartwatch το οποίο το είδαμε και στην χώρα μας. Αν και δεν έχει γίνει γνωστή κάποια λεπτομέρεια για το νέο ρολόι, εμείς θα κάνουμε μια ασφαλή πρόβλεψη ότι θα έχει μεγάλες ομοιότητες με το Huawei Watch GT 2, με μεγαλύτερη οθόνη στις 1,4 ίντσες.

Το ρολόι αυτό έρχεται μετά την κυκλοφορία του Honor 9X αλλά και του Honor Band 5. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ο George Zhao, το μεγάλο αφεντικό της Honor έχει ήδη ανακοινώσει ότι μέσα στο 2020 θα δούμε αρκετά wearables από την εταιρεία. Αυτό δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη καθώς τα wearables δεν επηρεάζονται από εμπορικούς πολέμους και απαγορεύσεις μιας και έχουν το δικό τους λειτουργικό αλλά και το επίσης «σπιτικό» hardware.