Έρχεται το TikTok στις τηλεοράσεις της Samsung!

17 Δεκεμβρίου, 2020

Μπορεί η τύχη του TikTok στις ΗΠΑ να είναι αμφίβολη, αλλά στον υπόλοιπο κόσμο είναι «business as usual» ή αλλιώς τα πάντα πηγαίνουν περίφημα! Μάλιστα οι τελευταίες συνεργασίες που έκανε το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο φιλοδοξούν να του δώσουν μια μεγάλη ώθηση και σε άλλες πλατφόρμες!

Στην Ευρώπη για παράδειγμα έκλεισε μια πολύ καλή συνεργασία με την Samsung, κάτι που σημαίνει ότι οι κάτοχοι τηλεοράσεων της κορεατικής εταιρείας θα μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους βίντεο κλιπάκια στην μεγάλη οθόνη.

Η τηλεόραση φαίνεται να είναι ιδανική πλατφόρμα για το TikTok, σε αντίθεση με άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Instagram που «βασιλεύουν» στις οθόνες των κινητών.
Η εφαρμογή του TikTok θα είναι διαθέσιμη σε όλες της Smart TV’s που κατασκευάστηκαν από το 2018 έως το 2020 εξαιρουμένης της Sero η οποία θα αποκτήσει πρόσβαση σε αυτή την επόμενη χρονιά.

Αν αναρωτιέστε για την λειτουργικότητα της εφαρμογής θα σας πούμε ότι είναι ίδια με αυτή της mobile εφαρμογής. Έτσι θα έχετε τις οικείες καρτέλες «For You» και «Following», ενώ θα μπορείτε να κάνετε σχόλια, like κλπ.