Φανταστική εφαρμογή αναλαμβάνει να ακυρώσει τις δοκιμαστικές συνδρομές πριν χρεωθείτε!

17 Σεπτεμβρίου, 2019

Καλώς ήρθατε στην εποχή της συνδρομής. Θέλεις να δουλέψεις με το Office; Υπάρχει μηνιαία συνδρομή. Σε ενδιαφέρει να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες; Η Adobe έχει μηνιαία συνδρομή.
Θέλεις μουσική, ταινίες και σήριαλ; Ναι καλά το κατάλαβες, μπορείς να πληρώσεις συνδρομή σε Spotify και Netflix!

Και όπως πάει τα πράγματα θα γίνονται ολοένα και πιο «συνδρομητικά» καθώς έρχονται σύντομα νέες υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης και gaming!
Ποιο είναι το δέλεαρ για να γίνει κανείς πελάτης κάποιας υπηρεσίας;
Το «μεζεδάκι» βεβαίως βεβαίως. Η δοκιμή βρε παιδί μου, ο «ένας μήνας δωρεάν και έπειτα βλέπουμε»!
Επειδή όμως όπως είπαμε μαζεύτηκαν πολλές οι συνδρομές και είναι πολύ εύκολο να ξεχάσεις να διακόψεις μετά την δοκιμαστική περίοδο και αναγκαστικά χρεώνεσαι έστω και έναν μήνα χρειάζεσαι το κατάλληλο εργαλείο.

Το εργαλείο αυτό είναι η εφαρμογή DoNotPay η οποία διαθέτει την μαγική λειτουργία Free Trial Surfing. Αυτή μπορεί να παρακολουθήσει τις δοκιμαστικές σου συνδρομές και όταν αυτές λήξουν να τις διακόψει πριν χρεωθεί η πιστωτική σου κάρτα.

Βέβαια εδώ υπάρχει και μια μεγάλη ειρωνεία. Ο δημιουργός της εφαρμογής σκέφτεται σοβαρά να την κάνει συνδρομητική! Ευτυχώς όπως δηλώνει ο ίδιος θα μεριμνήσει έτσι ώστε η εφαρμογή να ακυρώνει την δοκιμαστική συνδρομή αυτόματα αν δεν την ανανεώσει ο χρήστης χειροκίνητα!