BUYER'S GUIDEFitness gadgets 2019: Ετοιμαζόμαστε για την παραλία με τα καλύτερα gadgets για “δραστήριους”!

3 Ιουνίου, 2019

Οι παραλίες άρχισαν να γεμίζουν- παρά τον λίγο κακορίζικο καιρό που συνεχώς μας απειλεί με ξαφνικές μπόρες-. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να ξεκινήσετε γυμναστική για να σφίξετε λίγο την (μετά) πασχαλινή πλαδαρή κοιλίτσα σας έχετε ήδη αργήσει. Μην σας παίρνει από κάτω όμως, με μια μικρή βοήθεια από την τεχνολογία, αλλά και αρκετό παραδοσιακό ιδρώτα μπορείτε να σώσετε την κατάσταση.
Για να μην παρεξηγούμαστε, αν έχετε καταφέρει να αποθηκεύσετε 20+ παραπανίσια κιλάκια δεν υπάρχει καμία τεχνολογία που θα σας βοηθήσει να τα χάσετε σε λίγες μέρες! Σε αυτή την περίπτωση ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι 2020! 

 

BOWFLEX SELECTTECH 560 DUMBBELLS


Είναι γνωστό ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για να ξεκινήσεις γυμναστήριο, είναι να νικήσεις την δική σου βαρεμάρα και το γνωστό «είμαι κουρασμένος από την δουλειά, που να τρέχω τώρα». Τρίχες με το συμπάθειο, καθώς έτσι και αλλιώς ο σκοπός είναι να «τρέξεις» για να χάσεις κανένα κιλό οπότε αν βαριέσαι ακόμη και να πας στο gym υπάρχει θέμα.
Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που προτιμούν να ασκούνται στο σπίτι αλλά το πρόβλημα είναι η έλλειψη εξοπλισμού. Τα βαράκια Selecttech της Bowflex έρχονται να λύσουν αυτό το πρόβλημα καθώς ο μοναδικός modular χαρακτήρας τους μπορεί να αντικαταστήσει περισσότερα από 30 διαφορετικά βαράκια. Έχουν έναν μοναδικό μηχανισμό επιλογής βάρους με περιστρεφόμενο επιλογέα ο οποίος κρατάει τα κιλά που θέλεις και αφήνει στην βάση τα υπόλοιπα, έτσι μπορείς γρήγορα να γυμνάσεις διαφορετικά σημεία του σώματος. Το συγκεκριμένο μοντέλο μάλιστα έχει και ενσωματωμένο Bluetooth για να μπορείτε να καταγράφετε επαναλήψεις και κιλά, ενώ έχουν και την δική τους εφαρμογή η οποία σας προτείνει διαφορετικά προγράμματα εξάσκησης.

ΤΙΜΗ: 712€

ΔΙΑΘΕΣΗ

 

BOWFLEX MAX TRAINER M7i


Ένα μοναδικό εργαλείο εκγύμνασης το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει πολλά διαφορετικά όργανα και να σας γλυτώσει από τον κόπο να τρέχετε στα γυμναστήρια. Συνδυάζει την πλήρη εκγύμναση σώματος που προσφέρει ένα ελλειπτικό με τον υψηλότατο βαθμό καύσης θερμίδων που προσφέρει ένα stepper. Διαθέτει οθόνη διπλής λειτουργίας LCD, επαγγελματικής ποιότητας χειρολαβές, αγωνιστικά πεντάλ και πολλά επίπεδα αντίστασης για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Φυσικά τα δεδομένα της γυμναστικής στέλνονται με σύνδεση Bluetooth στο κινητό και την εφαρμογή Max Trainer η οποία και θέτει στόχους σχεδιασμένους αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες.

ΤΙΜΗ: 2547€

ΔΙΑΘΕΣΗ

 

WATTBIKE


Ωραίο πράγμα το ποδήλατο, αλλά επειδή έχουμε την ατυχία να μένουμε Ελλάδα, μια χώρα χωρίς καμία υποδομή για ποδηλάτες – εξαιρούνται τα Τρίκαλα Θεσσαλίας- οι πιθανότητες να καταλήξουμε κάτω από τις ρόδες κάποιου καγκουράμαξου είναι εξαιρετικά υψηλές.
Εκεί έρχεται το Wattbike το οποίο είναι ότι κοντινότερο σε πραγματικό ποδήλατο μπορείς να έχεις από την ασφάλεια του σπιτιού σου. Είναι ένα σοβαρό εργαλείο που χρησιμοποιούν επαγγελματίες αθλητές και ολυμπιονίκες ποδηλασίας, μπορεί να εξομοιώσει πραγματικές διαδρομές και τις δυσκολίες τους και φυσικά έχει και την δική του εφαρμογή για κινητό ώστε να φτιάχνετε το κατάλληλο πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΤΙΜΗ 1810€

ΔΙΑΘΕΣΗ

 

Mi QiCYCLE Folding Electric Bike


Αν η πιο έντονη γυμναστική που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια είναι η κίνηση να πιάσεις το κοντρόλ της τηλεόρασης, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις λίγο πιο χαλαρά την εξάσκηση. Έτσι για να μην κάψεις κανέναν μυ δηλαδή όχι τίποτα άλλο. Το ηλεκτρικό ποδήλατο της Xiaomi μάλιστα είναι το καλύτερο όργανο για να μπεις στο κλαμπ όσων καίνε περισσότερες από 100 θερμίδες την ημέρα. Μην σε ξεγελάει ο ηλεκτρικός του χαρακτήρας, δεν είναι scooter. Θα πρέπει να κάνεις πετάλι για να κινηθείς και ο ηλεκτροκινητήρας απλά θα σου δώσει μια ομαλή υποβοήθηση, έτσι για να μην σκάσεις από τα πρώτα μέτρα. Διαθέτει 4 διαφορετικά modes υποβοήθησης, έτσι όσο αποκτάς περισσότερη αντοχή επιλέγεις από το όμορφο όργανο και λιγότερη βοήθεια. Το καλύτερο δε είναι ότι διπλώνει για εύκολη μεταφορά, άρα μπορείς να το πάρεις μαζί σου και στις διακοπές.

ΤΙΜΗ 799€

ΔΙΑΘΕΣΗ

 

Huawei Smart Scale


Νομίζατε ότι τα όργανα γυμναστικής είναι το χειρότερο gadget που μπορείς να έχεις στο σπίτι; Έ λοιπόν κάνετε λάθος! Η έξυπνη ζυγαριά της Huawei μπορεί να γίνει ο χειρότερός σας εφιάλτης γιατί θα σας ενημερώνει κάθε μέρα για τις συνέπειες που έχουν στο σωματικό σας βάρος τα κοντοσούβλια, τα μπέργκερ και οι σπαλομπριζόλες.
Είναι μια απίστευτα έξυπνη ζυγαριά η οποία εκτός από βάρος θα μετρήσει το σωματικό λίπος, την μυϊκή μάζα, το ποσοστό νερού και την οστική μάζα χάρη στην τεχνολογία βιοηλεκτρικής ανάλυσης σύνθετης αντίστασης (ΒΙΑ). Η ειδική εφαρμογή Huawei Smart Scale App θα σας δίνει πάντα μια ολοκληρωμένη εικόνα της υγείας σας και φυσικά θα κάνει και τις δικές της προτάσεις για συνεχή βελτίωση. Ένα οδυνηρά ειλικρινές αλλά και άκρως απαραίτητο gadget!

ΤΙΜΗ: 28€

ΔΙΑΘΕΣΗ 

 

Huawei Band 3 Pro


Από την λίστα των fitness gadgets μας δεν θα μπορούσε να λείπει ένα ικανότατο smartband που να μπορεί να ανταπεξέλθει και στις καλοκαιρινές συνθήκες. Το νέο Band 3 Pro της Huawei έχει όμορφη σχεδίαση, μια ευκρινέστατη οθόνη AMOLED, αλλά το κυριότερο είναι αδιάβροχο τόσο σε πισίνα όσο και στην ανοικτή θάλασσα. Έτσι θα μπορείτε να βλέπετε και πόσες θερμίδες χάνετε κολυμπώντας και φυσικά να βελτιώνετε την κολύμβησή σας. Διαθέτει ενσωματωμένο GPS, παρακολούθηση καρδιακών παλμών, ενώ μπορεί να καταγράφει δραστηριότητες αλλά και την ποιότητα του ύπνου σας.
Φυσικά είναι και ένα ικανότατο smartwatch καθώς σας δείχνει τις εισερχόμενες κλήσεις και μπορείτε να διαβάζετε μηνύματα και ειδοποιήσεις με ένα απλό άγγιγμα επάνω στην οθόνη.

ΤΙΜΗ: 79€

ΔΙΑΘΕΣΗ 

 

Mirror Interactive Home Gym


Καλή η γυμναστική στο σπίτι, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν personal trainer. Για αυτό και εμείς σας προτείνουμε έναν έξυπνο καθρέφτη. Και εξηγούμαστε. Τον καθρέφτη αυτόν μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε….όπως έναν καθρέφτη για να δείτε αν σας ταιριάζει το καινούργιο outfit, για να φτιάξετε μαλλί και γενικότερα για να αυτοθαυμάζεστε. Όταν τον ενεργοποιήσετε όμως εμφανίζονται επαγγελματίες trainers που αναλαμβάνουν να σας καθοδηγήσουν στις καθημερινές σας ασκήσεις. Ο καθρέφτης διαθέτει ηχεία και κάμερα για να δημιουργεί μια ρεαλιστική αίσθηση εκγύμνασης με personal trainer και σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε 50 διαφορετικά είδη γυμναστικής όπως boxing, cardio, yoga κλπ. Ποιος είπε ότι η γυμναστική σπίτι είναι βαρετή;

ΤΙΜΗ 1336€

ΔΙΑΘΕΣΗ 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *