Γρήγορη φόρτιση στα 200W από την Xiaomi και η μπαταρία γεμίζει σε 8 λεπτά!

1 Ιουνίου, 2021

Τα σημερινά κινητά μετά βίας μπορεί να έχουν τεράστιες μπαταρίες, αλλά και πάλι μετά βίας μπορούν να αντέξουν μια ολόκληρη ημέρα χρήσης. Η Xiaomi έχει εντοπίσει το πρόβλημα αυτό και πιστεύει ότι το «φάρμακο» είναι η απίστευτα γρήγορη φόρτιση!

Μάλιστα σε ένα νέο βίντεο κάνει επίδειξη της τεχνολογίας HyperCharge η οποία μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh στο 100% μέσα σε μόλις 8 λεπτά! Με λίγα λόγια, μέχρι να δείτε ένα δυο βίντεο στο YouTube μπορείτε να βγάλετε το κινητό από τον φορτιστή.

Η φόρτιση αυτή είναι στα 200W και είναι φυσικά ενσύρματη. Αν πάλι προτιμάτε ασύρματη φόρτιση υπάρχει άλλη μια λύση από την Xiaomi η οποία προσφέρει wireless charging στα 120W! Εδώ για το 100% θα πρέπει να περιμένετε 15 λεπτά, τα οποία μπορεί να φαίνονται πολλά σε σύγκριση με τα 8 αλλά και πάλι είναι ένα τεράστιο άλμα μπροστά στην τεχνολογία που έχουμε στα περισσότερα κινητά σήμερα.

Μην ρωτήσετε για το πόσο ασφαλής είναι για τις μπαταρίες αυτή η τεχνολογία γιατί ουδείς γνωρίζει. Όταν με το καλό θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα κινητά θα το διαπιστώσουμε και στην πράξη!