HUAWEI FreeBuds Pro 2: Τα κορυφαία ακουστικά για λάτρεις του ήχου, της τεχνολογίας και της απόλυτης γαλήνης!

19 Σεπτεμβρίου, 2022
piano and guitar on wooden background closeup ,concept musical instruments

Τα ασύρματα ακουστικά μπήκαν για τα καλά στην ζωή μας φέρνοντας ευκολία στην μεταφορά και φυσικά λύνοντας το αιώνιο πρόβλημα των μπερδεμένων καλωδίων.
Όχι, οι γκρίνιες δεν έλειψαν μιας και οι λάτρεις του αναλογικού ήχου

Ασύρματα ακουστικά. Ήρθαν και έκαναν την ζωή μας λίγο πιο διασκεδαστική, απλή και φυσικά μας γλύτωσαν από τα μπερδεμένα καλώδια.
Η γκρίνια δεν έλειψε φυσικά μιας και η ποιότητα ήχου ήταν συχνά υποδεέστερη από αυτή των παλιών καλών αναλογικών ακουστικών.
Γκρίνια τέλος αγαπητοί μου, μιας και σήμερα τα ασύρματα ακουστικά έχουν βελτιωθεί δραματικά και προσφέρουν αξιόλογη ηχητική απόδοση αλλά και εντυπωσιακές high tech λειτουργίες.

Πάρτε για παράδειγμα τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 2. Είναι τα πρώτα ακουστικά που ενσωματώνουν το σύστημα Hi-Res «Ultra-hearing Dual Driver» για κορυφαία ποιότητα ήχου. Στο εσωτερικό τους υπάρχει ένας οδηγός 11mm ο οποίος προσφέρει βαθύ μεστό μπάσο αλλά και ένας δεύτερος οδηγός με επίπεδο διάφραγμα UHF για τις υψηλές συχνότητες τον οποίο συναντάει κανείς μόνο σε ακουστικά υψηλής τεχνολογίας. Το Triple Adaptive EQ ρυθμίζει αυτόματα τον ήχο ανάλογα με την δομή του ακουστικού πόρου, την στάση του σώματος και τα επίπεδα έντασης ενώ δεν λείπει και η υποστήριξη LDAC για εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας εμπειρία ακρόασης.
Τα νέα ακουστικά FreeBuds Pro 2 έχουν δεχτεί και τις «περιποιήσεις» της Γαλλικής Devialet κάτι που εγγυάται ότι ακόμη και οι απαιτητικοί του ήχου θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Ως τέκνα της οικογένειας FreeBuds Pro δεν θα μπορούσαν να μην περιλαμβάνουν και ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο σύστημα ακύρωσης θορύβου. Έτσι θα βρείτε ένα σύστημα 4 μικροφώνων και την τεχνητή νοημοσύνη της HUAWEI η οποία μπορεί να διαχωρίζει με επιτυχία τις φωνές από τον θόρυβο προσφέροντας έτσι το ιδανικό περιβάλλον ακρόασης κάτω από όλες τις συνθήκες. Έτσι δεν έχει σημασία αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, αν είστε στο αυτοκίνητο ή αν περπατάτε σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Εσείς πάντα θα απολαμβάνετε τις συνομιλίες ή την αγαπημένη σας μουσική με κορυφαία ποιότητα ήχου και χωρίς ενοχλητικούς θορύβους. Απίστευτα απλός είναι και ο χειρισμός τους καθώς με απλά swipes και «τσιμπήματα» μπορείτε να αυξομειώνετε την ένταση του ήχου, να απαντάτε σε κλήσεις ή να επιλέγετε τραγούδια από την δική σας playlist.

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 προσφέρουν την δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης με δύο συσκευές HUAWEI, και έτσι μπορείτε να εναλλάσσεστε εύκολα και γρήγορα ανάμεσα στο κινητό, το tablet, το PC ή το ρολόι.
Παρά το μικρό τους μέγεθος και το διακριτικός τους προφίλ τα νέα ακουστικά της HUAWEI διαθέτουν μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Έτσι αν ενεργοποιήσετε το σύστημα αποθορυβοποίησης τα ακουστικά θα αντέξουν έως και 4 ώρες συνεχόμενης χρήσης ενώ αν το κλείσετε η αυτονομία ανεβαίνει αυτόματα στις 6,5 ώρες. Με την βοήθεια της θήκης φορτιστή μάλιστα θα έχετε στην διάθεσή σας περισσότερες από 30 ώρες διαθέσιμης μπαταρίας!


Φυσικά τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 έχουν πιστοποίηση IP54 η οποία εγγυάται αντοχή σε ιδρώτα και νερό, οπότε μπορούν άνετα να γίνουν ο ιδανικός σας σύντροφος για το γυμναστήριο ή τις αθλητικές δραστηριότητες.

Τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 2 μπορείτε να τα βρείτε στην δροσερή απόχρωση Silver Blue, το πιο σοβαρό Silver Frost ή το πάντα κλασικό και ελκυστικό Ceramic White και μαζί θα πάρετε δώρο και το φανταστικό HUAWEI BAND 7 για να έχετε το ιδανικό τεχνολογικό ζευγάρι πάντα μαζί σας.

Τα πιο “μουσικά” ακουστικά της αγοράς είναι εδώ και περιμένουν να τα αποκτήσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community