HUAWEI MatePad 11: Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τα καλά αλλά και τα λίγο “κακά” παιδιά

31 Δεκεμβρίου, 2021

Αλήθεια ποιος σου είπε ότι είναι αργά για να ζητήσεις κάτι από τον Άγιο Βασίλη;
Μέγα λάθος. Βλέπεις έχουμε έγκυρες πληροφορίες ότι η πανδημία έχει επηρεάσει και τα logistics του Άγιου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις στις παραδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι προλαβαίνεις, αλλά τουλάχιστον ζήτησε κάτι που έχει πραγματική αξία και θα μπορεί να καλύψει όλες σου τις ανάγκες το 2022. Τελευταία στιγμή βέβαια μπορεί να μην έχεις κάτι στο μυαλό σου, οπότε θα σε βοηθήσουμε και σε αυτό, φτάνει φυσικά να το κρατήσεις μυστικό.


Λοιπόν αυτή την χρονιά να ζητήσεις το πιο ευέλικτο tablet της αγοράς, το HUAWEI MatePad 11. Το μοναδικό gadget που μπορεί να καλύψει τις επαγγελματικές σου ανάγκες, αλλά και τις ανάγκες εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας.

Απλά θα σου δώσουμε άλλο ένα tip. Προσπάθησε να κάνεις το γράμμα στον Άγιο λίγο πιο ενδιαφέρον, λίγο πιο «πικάντικο» αδερφέ! Πως αλλιώς θα του τραβήξεις την προσοχή;
Διάβασε προσεκτικά λοιπόν και κράτα σημειώσεις.

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής μπορείς να ξεκινήσεις δείχνοντας παραδοχή για τις αποτυχίες σου, αλλά και ειλικρινή μεταμέλεια και δίψα για αυτοβελτίωση το 2022.

Άγιε μου Βασίλη αυτή την χρονιά ήμουν πολύ κακό παιδί. Αντιμετώπισα προβλήματα με το σχολείο και θέλω ένα HUAWEI MatePad 11 για να βελτιωθώ γρήγορα την νέα χρονιά.

Βλέπεις το MatePad 11 έχει μεγάλη οθόνη 11 ιντσών με υψηλή ανάλυση (2560×1600) η οποία έχει και ρυθμό ανανέωσης 120Hz για να μην κουράζονται τα μάτια ακόμη και μετά από πολλές ώρες διαβάσματος.
Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος που το θέλω. Μαζί με το tablet θα πάρω και την θήκη πληκτρολόγιο η οποία θα το μετατρέψει σε ένα ικανότατο φορητό PC για να γράφω τις εργασίες μου.

Η τηλεκπαίδευση επίσης θα γίνει παιχνιδάκι καθώς το tablet διαθέτει 4 ενσωματωμένα μικρόφωνα τα οποία με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης φροντίζουν να αποκόπτουν τους θορύβους της μαμάς που πλένει τα πιάτα. Μην ξεχάσω ότι και η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία 12 ωρών, έτσι θα μπορώ να το έχω μαζί μου και στο σπίτι του κολλητού, έτσι για να παίζουμε και κανένα παιχνιδάκι. Έλα Άγιε μου Βασίλη, μην κατσουφιάζεις. Παραδέχτηκα ήδη ότι ήμουν κακό παιδί άλλωστε.

 

Είσαι επαγγελματίας; Επέλεξε ένα πιο επίσημο ύφος για το γράμμα σου, τονίζοντας ότι από αυτό το δώρο κρίνεται η επαγγελματική σου επιτυχία.

Αγαπημένε Άγιε, αυτή την χρονιά πιστεύω ήμουν εξαιρετικός άνθρωπος και καλός επαγγελματίας. Ως εκ τούτου, θα ήθελα να με ανταμείψεις με ένα σοβαρό εργαλείo για την δουλειά μου.

Έχω ξεχωρίσει το HUAWEI MatePad 11, το οποίο πιστεύω ότι με βοηθήσει να γίνω πιο αποτελεσματικός και δημιουργικός στην δουλειά μου. Βλέπεις το MatePad 11 είναι άκρως φορητό ώστε να το έχω πάντα μαζί μου, αλλά και πανίσχυρο χάρη στον επεξεργαστή Snapdragon 865. Δεν υπάρχει επαγγελματίας που να μην λατρεύει την άριστη συνδεσιμότητα, και εγώ φυσικά δεν αποτελώ την εξαίρεση. Πως να μην χαμογελάσεις όταν με ένα άγγιγμα επάνω στο keyboard έχεις την οθόνη του κινητού σου στο tablet; Η αντιγραφή και μετακίνηση αρχείων ανάμεσα στις δύο συσκευές γίνονται παιχνιδάκι κάτι απαραίτητο για έναν επαγγελματία που σέβεται τον εαυτό του.

Μοναδική είναι η λειτουργία Multi-screen Collaboration η οποία επιτρέπει στο tablet και το PC να αλληλεπιδρούν και να συνεργάζονται με νέους τρόπους. Με την λειτουργία Mirror μπορείς να προβάλλεις την οθόνη του PC στο tablet ενώ με το Extend Mode να χρησιμοποιήσεις το tablet ως δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή. Τέλος με το Collaborate Mode θα μπορέσεις να μεταφέρεις περιεχόμενο όπως κείμενο, εικόνες και έγγραφα μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών με απλό drag n drop.
Από τα παραπάνω καταλαβαίνεις ότι με το MatePad 11 θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υψηλές απαιτήσεις της δουλειάς μου και να γίνω ένας ακόμη καλύτερος επαγγελματίας.
Σε ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σου.

Με τα δύο παραπάνω γράμματα είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις την προσοχή του συμπαθέστατου γενειοφόρου Αγίου. Αν από την άλλη δεν πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη τουλάχιστον πίστεψε στις δυνατότητες του HUAWEI MatePad 11, πήγαινε στο κοντινότερο κατάστημα και κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου ή σε αυτούς που αγαπάς.
Καλή χρονιά και ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2022 συντροφιά με το κορυφαίο tablet της αγοράς!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.