HUAWEI WATCH D: Ο δικός σου προσωπικός σύμβουλος υγείας

22 Δεκεμβρίου, 2022

Έχεις παρατηρήσει πως αλλάζουν οι συζητήσεις της παρέας με το πέρασμα του χρόνου;

Εκεί που είσαι ένα ατίθασο νιάτο και η μοναδική σου έγνοια είναι το που θα περάσεις με την παρέα το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς…μεταμορφώνεσαι σε έναν ώριμο (μόνο ηλικιακά) κύριο που συζητάς με τους  κολλητούς για το ποιο χάπι για την πίεση είναι το καλύτερο. Και μην νομίζεις ότι οι συζητήσεις για την τεχνολογία διαφέρουν και πολύ. Σου δείχνει ο ένας φίλος το κινητό του, του λες ότι εσύ θέλεις μεγαλύτερη οθόνη (χωρίς να αναφέρεις τίποτα για πρεσβυωπία φυσικά), πηγαίνεις στο γυμναστήριο, σε ανησυχούν οι αυξημένοι παλμοί στην καρδιά και σκέφτεσαι ότι χρειάζεσαι ένα καλό smartwatch.
Και εδώ που τα λέμε μεταξύ μας δηλαδή…ένα καλό smartwatch είναι σωτήριο, ειδικά αν θυμάσαι την ζωή με δίσκους βινυλίου, βιντεοκασέτες και τηλέφωνα με περιστροφικό καντράν.
Πριν ρωτήσεις ποιο smartwatch είναι το καλύτερο για εσένα, θα σου απαντήσω χωρίς κανέναν δισταγμό το νέο HUAWEI WATCH D, και μάλιστα μπορώ να στηρίξω και την άποψή μου με επιχειρήματα.

 

Ο γιατρός του χεριού σου

Το νέο HUAWEI WATCH D δεν είναι απλά ένα έξυπνο ρολόι, αλλά ένας άγρυπνος φρουρός της υγείας σου. Βλέπεις δεν περιορίζεται στο να παρακολουθεί απλά τους καρδιακούς σου παλμούς, αλλά μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια την αρτηριακή σου πίεση αλλά και να σου κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα! Το HUAWEI WATCH D έχει πιστοποίηση ιατρικού εξοπλισμού από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και από τον Ε.Ο.Φ, κάτι που φυσικά εγγυάται την ακρίβεια των μετρήσεων που θα σου δώσει.

Η HUAWEI κατάφερε ένα μικρό θαύμα με το νέο WATCH D καθώς το έξυπνο αυτό ρολόι ενσωματώνει έναν ειδικό αεροθάλαμο στο λουράκι και μια μικροσκοπική αντλία αέρα στο εσωτερικό, κάτι που το κάνει να λειτουργεί σαν ένα κλασικό ηλεκτρονικό πιεσόμετρο.
Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις ένα πλήκτρο και να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα!

Απίστευτα χρήσιμη φυσικά είναι και η λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος, η οποία είναι επίσης πιστοποιημένη για την ακρίβεια της. Και εδώ η διαδικασία είναι απλή ενώ το καρδιογράφημα μεταφέρεται αυτόματα στην εφαρμογή Health της HUAWEI και από εκεί μπορείς να το δεις ή ακόμη και να το κατεβάσεις σε αρχείο pdf για να το στείλεις στον γιατρό σου!

 

Όχι δεν τελειώσαμε με τις λειτουργίες υγείας. Το WATCH D είναι ένα οξύμετρο που μετράει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, είναι ένα θερμόμετρο που παρατηρεί τις μικρές αλλαγές στην θερμοκρασία του σώματος ενώ ταυτόχρονα σε ενημερώνει για τα επίπεδα στρες αλλά και για την ποιότητα ύπνου. Μάλιστα μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health και της λειτουργίας Υγιεινή Ζωή μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου αυτόματα τσεκάπ παρακολουθώντας την πίεση, την κατάσταση της καρδιάς αλλά και πολλές άλλες παραμέτρους, ώστε να δημιουργήσεις την δική σου ρουτίνα υγιεινής ζωής.

 

WATCH με υψηλό IQ

Είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά παρά τις ιδιαίτερα εξελιγμένες λειτουργίες υγείας, το WATCH D παραμένει και ένα ικανότατο smartwatch. Είναι όμορφο και καλοσχεδιασμένο, έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής από αλουμίνιο, και μια φωτεινή και ευκρινέστατη οθόνη AMOLED στην οποία μπορείς να βλέπεις μηνύματα, ειδοποιήσεις και τηλεφωνικές κλήσεις ή να επιλέξεις ανάμεσα από 70 διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης η μπαταρία του είναι αρκετή για 7 ολόκληρες ημέρες χρήσης ενώ φορτίζει ταχύτατα μέσω του ασύρματου φορτιστή που θα βρεις στην συσκευασία.

Τέλος μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι το HUAWEI WATCH D μπορεί να σου τονώσει και το ηθικό. Γιατί πως να το κάνουμε δεν είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία σου να ετοιμάζεσαι για εορταστική εξόρμηση σε χειμερινό προορισμό και να βάζεις στην βαλίτσα θερμόμετρο, οξύμετρο και πιεσόμετρο. Βάλε ένα HUAWEI WATCH D στον καρπό σου και αυτό θα φροντίσει να σε ενημερώνει για τα πάντα διακριτικά!

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

 

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R