Η Apple ανακοινώνει σήμερα τα νέα MacBook Pro με τα νέα chip M2 Pro και M2 Max

17 Ιανουαρίου, 2023

Η Apple φαίνεται ότι είναι έτοιμη να κάνει τις πρώτες της παρουσιάσεις για το 2023.

Οι πληροφορίες δεν έρχονται από κάποιον «μυστήριο» leaker αλλά από τον Mark Gurman του Bloomberg, το 9to5Mac και το MacRumors. Όλοι τους λοιπόν υποστηρίζουν ότι η Apple θα κάνει μια παρουσίαση αστραπή μέσα στις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με τον Gurman μάλιστα η παρουσίαση αυτή θα περιλαμβάνει τα νέο MacBook Pro M2 σε 14 και 16 ίντσες!

Ο Gurman είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι τα συστήματα αυτά θα έχουν τον ίδιο σχεδιασμό με τις παραλλαγές M1 που κυκλοφόρησαν στα τέλη του 2021 και φυσικά το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι τα νέα τσιπ M2 Pro και M2 Max με έως και 12 πυρήνες CPU και 38 πυρήνες GPU αντίστοιχα στο Max.

Είναι πιθανό αυτοί να είναι οι πρώτοι Mac που θα περιλαμβάνουν WiFi 6E, κάτι που ακούγεται από την στιγμή που ο χρήστης του Twitter Wade Penner εντόπισε ένα ακυκλοφόρητο MacBook Pro σε μια βάση δεδομένων ασύρματων δικτύων με υποστήριξη για τα 6GHz του νεότερου προτύπου WiFi. Άλλωστε το iPad Pro M2 της Apple είναι ήδη συμβατό με το WiFi 6E. Τέλος για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για άλλα προϊόντα που πιθανόν να κάνουν το ντεμπούτο τους στην παρουσίαση της Apple. Αν λοιπόν θέλατε να αγοράσετε ένα MacBook Pro ίσως να ήταν καλό να περιμένετε για λίγο ακόμη.