Η Apple βλέπει με καλό μάτι την σχεδίαση του Huawei Mate Xs για το πρώτο δικό της foldable

12 Ιουνίου, 2024

Η Apple σχεδιάζει εδώ και πολύ καιρό ένα αναδιπλούμενο iPhone και φαίνεται ότι η εταιρεία μπορεί να ακολουθήσει τη στρατηγική σχεδιασμού του Huawei Mate Xs 2 για την πρώτη της προσπάθεια. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει μια νέα έκθεση από έναν από τους κορυφαίους διεθνείς παρατηρητές ερευνών.

Ο Jeff Pu αναλυτής της εταιρείας Haitong International αναφέρει ότι το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone της Apple μπορεί να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2026. Προσθέτει ότι η συσκευή θα μπορούσε να φέρει ένα πάνελ οθόνης 7,9 ιντσών καθώς και σχεδίαση «wrap-around foldable» (αναδίπλωση προς τα έξω).


Ναι καλά διαβάσατε, την ίδια σχεδίαση δηλαδή που η Huawei μας παρουσίασε ήδη από το 2020 στο Huawei Mate Xs. Υπερβολή; Μπορεί, αλλά δεν είναι και απίθανο μιας και γνωρίζουμε ότι η σχεδίαση αυτή κάνει το κινητό πιο ανθεκτικό ενώ στην ουσία εξαφανίζει και την ενοχλητική τσάκιση της οθόνης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι εκτός από το foldable κινητό η Apple ετοιμάζει και ένα αναδιπλούμενο MacBook 20,3 ιντσών το οποίο ενδέχεται να μπει σε παραγωγή μέχρι το τέλος του 2025.
Ο Jeff δεν αποκάλυψε πολλά για το επερχόμενο αναδιπλούμενο iPhone αλλά φαίνεται να είναι αρκετά σίγουρος για την Huawei σχεδίαση που προτιμάει η Apple.

Πηγή

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R