Η Beyerdynamic εισέρχεται δυναμικά στον κόσμο των ασύρματων gaming ακουστικών

29 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Beyerdynamic έχει μια μακρά ιστορία στον τομέα του ήχου και οι φανατικοί της ποιότητας την γνωρίζουν καλά. Τα ακουστικά της είναι σίγουρα ένα από τα πιο hot προϊόντα καθώς έχει μια πληρέστατη γκάμα η οποία περιλαμβάνει και ακουστικά για gamers. Μέχρι σήμερα όμως δεν είχε ασύρματα ακουστικά, κάτι που αλλάζει από εδώ και πέρα.

 

Αυτό είναι το MMX 200. Το πρώτο ασύρματο σετ ακουστικών gaming της εταιρείας που χρησιμοποιεί την πολυετή εμπειρία της στον τομέα του ήχου για να δημιουργήσει αυτό που πιστεύει ότι είναι το καλύτερο δυνατό ασύρματο σετ ακουστικών gaming που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά σήμερα. Ένα από τα μεγάλα ατού εδώ είναι η ποιότητα ήχου της Beyerdynamic ενώ η ασύρματη σύνδεση κάνει την πρόταση αυτή και εξαιρετικά ευέλικτη.

Το MMX 200 διατίθεται στη λιανική τιμή των 249 ευρώ και απευθύνεται σε όλες τις gaming πλατφόρμες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch και συσκευές με δυνατότητα Bluetooth, όπως τηλέφωνα, Steam Deck και άλλες. Για τη συνδεσιμότητα, τα ακουστικά μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ της λειτουργίας χαμηλής καθυστέρησης “Meta Link” ή της λειτουργίας Bluetooth 5.3 με την Meta Link να είναι για PC και κονσόλες, και το Bluetooth για κινητές συσκευές.

Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης μια λειτουργία Augmented Mode για να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο ακούγονται τα ακουστικά. Η Beyerdynamic λέει ότι αυτό τα μετατρέπει σε ακουστικά ανοιχτού τύπου, ώστε να μπορείτε να ακούτε καλύτερα το περιβάλλον χωρίς να χρειάζεται να μειώσετε την ποιότητα του ήχου σας στο παιχνίδι. Διαθέτει επίσης μια αρκετά αξιοπρεπή ασύρματη εμβέλεια 66 μέτρων και διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 35 ώρες. Επιπλέον, υπάρχουν χειριστήρια στο αυτί για τα πάντα, από την τροφοδοσία έως την ένταση του ήχου, και η Beyerdynamic υπόσχεται ώρες άνεσης χάρη στο νέο σχήμα του μαξιλαριού των αυτιών.

Σε περίπτωση που ψάχνατε για νέα ακουστικά, το MMX 200 κυκλοφορεί σήμερα, αλλά προς το παρόν διατίθεται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Beyerdynamic. Όπως και τα MMX 100 και MMX 150, το MMX 200 διατίθεται σε μαύρο και γκρι χρώμα.