Η επιστροφή της HTC στην μεσαία premium κατηγορία κινητών είναι γεγονός

8 Μαΐου, 2023

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-content/themes/newstar/views/author_reviews.php on line 10

Μια νέα συσκευή της HTC εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με φωτογραφίες και κάποιες πληροφορίες για τον εξοπλισμό. Στις πληροφορίες αυτές βλέπουμε και τρεις κωδικούς – 2QC9200, 2QC9100 και 2QCB100- καθώς και ένα πιθανό όνομα για τη συσκευή – HTC U23 Pro 5G.

Ορισμένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν οθόνη AMOLED, chipset Snapdragon 7 Gen 1, 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Το τηλέφωνο λέγεται επίσης ότι διαθέτει κύρια κάμερα 108MP με OIS και συνολικά τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος. Τροφοδοτείται από μπαταρία 4.600 mAh με ασύρματη φόρτιση και φαίνεται να τρέχει Android 13. Στη λίστα των προδιαγραφών περιλαμβάνεται επίσης μια υποδοχή ήχου 3,5 mm που είναι τοποθετημένη στο επάνω μέρος του τηλεφώνου.

Η πηγή αναφέρει επίσης ότι το πίσω κάλυμμα και το μεσαίο πλαίσιο της συσκευής είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Μπορούμε επίσης να δούμε μια φωτογραφία του κουμπιού λειτουργίας του τηλεφώνου, το οποίο λειτουργεί και ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, φαίνεται να πρόκειται για μια μονάδα σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, οπότε πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση ή τη διαθεσιμότητα δεν υπάρχουν.

Πηγή