Η Google θέλει να κάνει το Wallet την πιο χρήσιμη καθημερινή σου εφαρμογή

11 Μαρτίου, 2024

Η συνεχής προσθήκη νέων λειτουργιών από την Google για την εφαρμογή Wallet συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, και όπως φαίνεται ο αμερικανικός κολοσσός θέλει να την κάνει την πιο χρήσιμη εφαρμογή που έχουμε στο κινητό μας.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το Google Wallet θα μπορεί σύντομα να προσθέτει αυτόματα τα εισιτήρια κινηματογράφου και τις κάρτες επιβίβασης ενός χρήστη.

Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στην εφαρμογή Wallet να ανιχνεύει αυτόματα πότε ένας χρήστης έχει αγοράσει εισιτήρια κινηματογράφου ή έχει κάρτες επιβίβασης για κάποια πτήση Αυτό γίνεται από το email επιβεβαίωσης στο λογαριασμό του στο Gmail. Από εκεί και πέρα, οι κάρτες ή/και τα εισιτήρια θα εμφανίζονται στη συνέχεια μέσα στην εφαρμογή Wallet. Η Google προσθέτει ότι η ενσωμάτωση είναι ήδη ενεργή για επιλεγμένες αλυσίδες κινηματογράφων και αεροπορικές εταιρείες, με προγραμματισμένη επέκταση για το μέλλον.

Το Google Wallet θα αντικαταστήσει σύντομα την παλαιότερη εφαρμογή “Google Pay”, η οποία θα κλείσει αργότερα μέσα στο έτος. Το Google Pay δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο για χρήση από τις 4 Ιουνίου 2024.

Πηγή: Google