Η Hisense ποντάρει στο 8K και τις όμορφες προβολικές της τηλεοράσεις στην IFA 2019

9 Σεπτεμβρίου, 2019

Η Hisense είναι αλήθεια ότι δεν έχει «όνομα» στην Ελλάδα, αλλά έχει παρουσία την οποία χτίζει αργά αλλά σταθερά. Και πιστέψτε μας, το όνομα Hisense θα ακούγεται ολοένα και πιο συχνά στο μέλλον, μιας και διαθέτει προϊόντα τα οποία διακρίνονται για την ποιότητα, την τεχνολογία αλλά και το λογικό κόστος.

Στην IFA 2019 η Hisense παρουσίασε μια νέα τηλεόραση 8K ενώ έκανε και νέες προσθήκες στην σειρά Laser TV. Πιο συγκεκριμένα τα νέα μοντέλα της οικογένειας Laser είναι τα 100L5 Sonic Screen, 100L9 και L9 TriChroma. Για να είμαστε και απόλυτα ακριβείς οι Laser TV’s της Hisense δεν είναι…TV’s! Πρόκειται για short throw προβολείς τους οποίους μπορείς να βάλεις κοντά στον τοίχο του σαλονιού ή της κρεβατοκάμαρας και να προβάλεις εικόνα σε μεγάλες ίντσες. Θα μας πείτε τώρα, γιατί η Hisense τους αποκαλεί τηλεοράσεις; Η απάντηση είναι απλή. Οι προβολείς αυτοί έχουν ενσωματωμένα ηχεία, συνδεσιμότητα και έξυπνες λειτουργίες αλλά και ενσωματωμένο TV tuner. Τουλάχιστον θεωρητικά λοιπόν δικαίως τις ονομάζει τηλεοράσεις.
Και τα τρία νέα μοντέλα διαθέτουν την X-Fusion Laser Light Engine η οποία σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει σχεδόν άπειρο εύρος χρωμάτων και μεγάλη λεπτομέρεια στην εικόνα.
Πέρα από τις μαρκετινίστικες «φανφάρες» εμείς διαπιστώσαμε ότι οι προβολείς αυτοί όντως έχουν εντυπωσιακή απόδοση και η εικόνα που προσφέρουν – ειδικά σε σκοτεινούς χώρους – είναι άψογη.

U9E 8K TV
Το «τέρας» της Hisense είναι εξοπλισμένο με την νέα έκδοση της AI Hi-View Engine η οποία και αναλαμβάνει τον έλεγχο των 1694 ζωνών φωτισμού της τηλεόρασης. Αυτό βοηθάει στον καλύτερο έλεγχο του κοντράστ κάτι που φαίνεται και από τα εντυπωσιακά μαύρα που είδαμε με τα μάτια μας.

Η τηλεόραση αυτή θα είναι διαθέσιμη σε 75 και 85 ίντσες και το μεγάλο μοντέλο U9E έχει Quantum Dots για μεγαλύτερη χρωματική ακρίβεια και upscaller ο οποίος ανεβάζει το σήμα 4Κ σε 8Κ σε πραγματικό χρόνο.