Η Honor παρουσιάζει το πρώτο smartphone με κάμερα που μπορεί να διαβάζει ακόμη και τον καφέ!

1 Απριλίου, 2021

Το καλοκαίρι του 2020 σας είχαμε γράψει για το κινητό της Honor το οποίο είχε την δυνατότητα θερμομέτρησης μέσω υπέρυθρου αισθητήρα. Τώρα ήρθε η ώρα για ένα κινητό με μια αρκετά πιο περίεργη λειτουργία. Πρόκειται για ένα κινητό το οποίο διαθέτει κάμερα η οποία μπορεί να διαβάσει τον καφέ και φυσικά να κάνει πρόβλεψη για το μέλλον σας!

Στο δελτίο της Honor λοιπόν διαβάζουμε τα παρακάτω:

«Είναι τέτοια η επανάσταση των κινητών συσκευών, που σε λίγα χρόνια δεν θα μου έκανε εντύπωση να σέρβιραν τον πρωινό μου καφέ», ήταν τα λόγια που έκλεισαν την ομιλία του Σάνι Γουέδερ στο Παγκόσμιο Φόρουμ Κινητής Τηλεφωνίας που πραγματοποιήθηκε το 2002 στο Σαν Φέικ του Μεξικού.

Και μπορεί τα κινητά να μη σερβίρουν (ακόμα) τον πρωινό καφέ του κορυφαίου Βρετανού τεχνολογικού επιστήμονα, αλλά φαίνεται ότι αρχίζουν να τον… διαβάζουν! Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες η HONOR ανακοίνωσε πως το επόμενο μοντέλο της «HONOR 20 LiES» έχει ενσωματωμένη την επαναστατική κάμερα CoffCam που μπορεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να διαβάσει τον καφέ του χρήστη!


«Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να φωτογραφίσει το τελειωμένο φλιτζάνι του καφέ του με την ειδική CoffCam και σε 10 δευτερόλεπτα θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού του το αποτέλεσμα! Συγκεκριμένα, το φίλτρο της κάμερας σκανάρει όλες τις πτυχές του φλιτζανιού και μπορεί να δώσει με ακρίβεια 92% πληροφορίες σχετικά με το πώς θα κυλήσει η εβδομάδα του χρήστη, πώς θα είναι το ερωτικό του μέλλον, αν θα διαβεί μεγάλη πόρτα κτλ», τόνισε, σε ανακοίνωσή της η HONOR.
Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος του 2021, η ειδική CoffCam θα μπορεί να διαβάσει με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια τόσο τον Freddo Espresso όσο και τον φραπέ.

Φυσικά όσα διαβάσατε παραπάνω δεν ισχύουν και πρόκειται για ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο που μας έστειλε η Honor. Έτσι για την ώρα για το διάβασμα του καφέ θα πρέπει να αρκεστείτε σε πιο “αναλογικές” λύσεις, δηλαδή τις παραδοσιακές μάγισσες και χαρτορίχτρες!

Καλή Πρωταπριλιά!